Besmenle ve Antreman Programımı Degerlendirirmisiniz ?

Devon

Üye

Boy : 168

Kilo : 1 Haftadır body yapıyorum 47 idim 6 gün sonra 48,5 . Şuan yani 48,5 kiloyum.

Beslenme Programı

Sabah Kahvaltı : 4 Yumurta ( Beyazı )
Yulaf ezmesi sütün içine ( 1 Corba kasesi kadar)
Peynir , Ekmek , Recel , baL

Öğlen : Makarna veya Pilav yada Patates haşlanmış
Yogurt ( yogurt yiyince kusuyorum önün yerine süt )
Tavuk yada et yada hindi eti
Salata

Ara Ögün : Bol süt iç

Akşam : Sebze yemeği , ekmek , salata , et .

Yatmadan önce : Bol meyve .

Antreman Programı

Haftada 3 veya 4 kere antreman .

Bütün kasları aynı gün antremanda calıstırıyorum .

Hepsi Şimdilik 3 er setten 6 tekrar Yani 3x6 . Şimdilik ama .

dumbell curl
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes

latarel
triceps push down
wide grip lat pulldown
leg extension
front lat pull down

Not : Sıraları Karısıktır .

Supplement kullanmamı tavsiye edermisiniz ben gainer kullanmayı istiyorum özellikle kilo almak için . Amacım aslında kilo almak zaten . önerirseniz hangi ürünü :) Eksiklerimi söylerseniz sevinirim ne yapmalıyım ne etmeliyim .

ben 1-2 ay calısıp bırakmıyacagım devamlı yapmayı düşünüyorum vg yi . Herkeze iyi antremanlar bu arada thums:

Sen Salonu Değiş Biran Önce Anlaşıldı Senin Hocanda Para Göz Çıktı :) Supplement Kullanımı İlk 6 Aydan Sonra Kullanılır Ama Bu İşi Zevk İçin Yapıyorsanız Amacınız Yarışmalara katılmak Değil İse Bence Supplement'e Gerek Yok Çünkü En İyi Yapılan Kas Dogal Kas ...

bence gainer sacma sen zaten 20 günde 3 kg almışssın daha ne kadar almayı planlıosun :D 1 ayda 10 kg olmazki =))

Sen Salonu Değiş Biran Önce Anlaşıldı Senin Hocanda Para Göz Çıktı :) Supplement Kullanımı İlk 6 Aydan Sonra Kullanılır Ama Bu İşi Zevk İçin Yapıyorsanız Amacınız Yarışmalara katılmak Değil İse Bence Supplement'e Gerek Yok Çünkü En İyi Yapılan Kas Dogal Kas ...
böyle saçma sapan yorumlar yapana kadar supplement neymiş onu öğren

protein tozu alınıp yapılan kas doğal değil yani ? öyle mi?

protein tozu alınıp yapılan kas doğal değil yani ? öyle mi?

yok değildir protein tozu gibi supplementler kasa yapay silikon inşa ederler, yani kaslı görünürsün ama sadece silikon maddeden oluşuyor olursun :lol:

kardeş nitro benim arkadaşım kullandın onun yalancısıyım ama 1.5 katlık bir büyüme yaptı dedi =)
ama onun yalancısıyım işte...
bence ha mercedes ha bmw kas öle hemen oluşan birşey degilki...
günlük protein ihtiyacını karşıla tozlarla cok fazla masrafa girme :D:D
amerikada olsak dayan derdim ama :D

kardeş nitro benim arkadaşım kullandın onun yalancısıyım ama 1.5 katlık bir büyüme yaptı dedi =)
ama onun yalancısıyım işte...
bence ha mercedes ha bmw kas öle hemen oluşan birşey degilki...
günlük protein ihtiyacını karşıla tozlarla cok fazla masrafa girme :D:D
amerikada olsak dayan derdim ama :D

Nitro dünyanın en iyi proteinlerinden biriymiş .

Ondan fiyatıda bu kadar pahalı . 2 kilo bile degil . 240 tL supplementler.com ' da 270 tL :)

1 ay bitiyor neredeyse yeni programla nitroyada başlıycam inş kilo ve kas olarak artarm :)

Bugun 1 ay bitti . Carsamba günü yeni programa başlıyorum .

Yaklasık 4 kilo civarı aldım . Suan 50 kilo 800-850 gr felanım .

Resim acıları biliyorum yanlıs ama 3 aylık olunca normal her acıdan fotoları koyucam .

Başlamadan Önce .

3845.jpg

1 Ay sonra .

3850.jpg

Son düzenleme:
Back
Yukarı