Beslenmeye ek olarak bu tozu önerir misiniz?

Öncelikle konuyu yanlış yere açtı isem özür dilerim, yeteri kadar beslenmeye çalışıyorum protein alımı konusunda yumurta sevmediğimden zor tüketiyorum. Ve günlük protein gramları sürekli oynuyor.

https://i.hizliresim.com/6yNnYk.jpg
Ben günlük ihtiyacımın, en azından spor sonrası protein ihtiyacımı besinlerden alamadığımdan bu ürünü almak istedim. 500gr ve 60tl gibi bir fiyat söz konusu
Yanlız acaba marka konusunda iyi midir? Çok şey farkeder mi? Bana faydası olur mu yoksa direk çöp mü sizce? :oops:

500gram 60 tl yerine 1kg xpro alabilirsin 90 civarı oluyor piyasası. Bu markayı ilk defa görüyorum hakkında bilgim yok ama 500 gram oldukça düşük bir miktar.
Çok teşekkür ederim önerin için, önerdiğin marka iyidir değil mi? Ve dediğin fiyat ise gerçekten uygun. Nerede bulabilirim bu ürünü acaba?

Ürünü inceledim.Zira ilk kez gördüm.

Şeker oranı 1.5 gram diyor.Çok sıkıntı olmayacaksa(sıfır şeker sorunsalı olarak) kullan derim.

Ben de Musclemeds Carnivor'ı öneririm.Kullandım.Memnun kaldım.Et proteini.Yağ ve şeker sıfır.Tat vasat.Ama güzel toparlıyor.

Ürünü inceledim.Zira ilk kez gördüm.

Şeker oranı 1.5 gram diyor.Çok sıkıntı olmayacaksa(sıfır şeker sorunsalı olarak) kullan derim.

Ben de Musclemeds Carnivor'ı öneririm.Kullandım.Memnun kaldım.Et proteini.Yağ ve şeker sıfır.Tat vasat.Ama güzel toparlıyor.
Çok teşekkür ederim, aslında protein tozu olarak hangisini almam gerektiğini tam olarak bilmiyorum sanırım. Günlük açığımı kapatmak için yani spordan hemen sonra almak için düşünüyorum ama et proteini mi izole mi whey mi alıcam bilemedim :/ sanırım önce bunu araştırmam gerekiyor çok teşekkürler önerin için

Back
Yukarı