Knec
Üye
Geçen yaz diyetle 8-10 cm inceldim belden ama hala hedefime ulaşamadım kış geldiği için ağırlığa başladım tekrardan ancak yağlanmadan kilo almak hedefim şuan 4. ayım karbonhidrati diyetten sonra yavaş yavaş arttırdım 1. 2. ay az çok hacim aldım ama 3. ayda bi tıkanıklık vardı hacim alamadım pek 4. ay karbonhidrati 400-450lere çıkardım son ayım çok iyi geçti hacim olarak gögüs kol omuz 1 1.5m hacim var ancak belimde 1 cm kalınlaşmış
İkilemde kaldım acaba yağlandımmı karbonhidrati düşürmemmi lazım yoksa belim abdominal ve bel olarak kas artışı olabilirmi ondanmı kalınlaştı acaba die düşünüyorum(belde çalışıyorum sırt günümde).
Beslenme programım şöyle
Sabah
Kalkar kalkmaz 3 şekerli yeşil çay
1 saat sonra
tavada 3 yumurta (2 sarısı, yapışmaması için çok az yağlı)
50 60 gr light peynir
1 tabak dolusu karbonhidrat
öglen(antreman öncesi)
150 gr tavuk gögsü
antremandan hemen sonra 400 ml üzüm suyu
30-4k dk sonra
akşam
öglenle aynı
yatmadan önce
50-75 gr light peynir
300-400ml light süt
yağ az tüketiyorum ve şeker sabah ve antreman sonrası dışında asla tüketmiyorum, beyaz ekmekte asla tüketmiyorum, karbonhidratlari olabildigince kompleks bulgur makarna yulaftan tüketiyorum
İkilemde kaldım acaba yağlandımmı karbonhidrati düşürmemmi lazım yoksa belim abdominal ve bel olarak kas artışı olabilirmi ondanmı kalınlaştı acaba die düşünüyorum(belde çalışıyorum sırt günümde).
Beslenme programım şöyle
Sabah
Kalkar kalkmaz 3 şekerli yeşil çay
1 saat sonra
tavada 3 yumurta (2 sarısı, yapışmaması için çok az yağlı)
50 60 gr light peynir
öglen(antreman öncesi)
150 gr tavuk gögsü
antremandan hemen sonra 400 ml üzüm suyu
30-4k dk sonra
akşam
öglenle aynı
yatmadan önce
50-75 gr light peynir
300-400ml light süt
yağ az tüketiyorum ve şeker sabah ve antreman sonrası dışında asla tüketmiyorum, beyaz ekmekte asla tüketmiyorum, karbonhidratlari olabildigince kompleks bulgur makarna yulaftan tüketiyorum