beslenmem yeterlimi??

arkadaşlar öncelikle yaşım 16 ve 59 kiloyum, hedefim günde 3600 kalori veya üstü almak ve haftada 1 kilo alabilmek eğer aldığım kalori ihtiyacımı karşılamıyorsa kusana kadar yemek istiyorum ama öncelikle aldığım kaloriyi bilmek istiyorum
günlük beslenme programım;

Sabah
Cici Bebe Süt 1 bardak ; içindekiler(cici bebe bisküvi , 3 adet yumurta , süt , fındık ezmesi, muz)
beyaz peynir , kaşar peyniri , siyah zeytin , yeşil zeytin , 1-2 dilim beyaz ekmek

Öğlen
2-3 Tabak etli pilav yada 1-2 Tabak Makarna
Akşam
1-2 Tabak pilav yada 1 Tabak makarna
Yatmadan öncede aynı şekilde cici bebe süt
Ek olarak; spordan sonra whey protein kullanıyorum üzerinde 100g için 1600cal felan yazıyor.
arkadaşlar beslenmem haftada 1 kilo alabilmek için yeterlimi yetersizse dahada fazla abanmak istiyorum. şimdiden tavsiyelerinizi bekliyorum

sabah bır ekmek bol bol peynir zeytin 3 yumurta 300ml süt öğlen yarım paket bol peynirli makarna 3 yumurta 300 ml süt akşam 2 bardak pilav 3 yumurta 300ml süt yatmadan önce cips falan filan 2 ayda 17 kilo aldım böylesini tavsiye ederim

Yatmadan önce cips falan filan mı ?
Ne güzel tavsiyelerin varmış : )
kardeşim benım adama 10 paket cıps ye demıyoruz çerez arasında ısterse yıyebılır hıc yıyemez dıye bı kuralmı var ben yedıgımı soyledım ona bulk donemı ıcın sen hıcmı yemıyosun cıkolata abur cubur kilo icin etkisi yuksek fazlası zararlı yıyecekler bunlar

Back
Yukarı