beslenmem oneri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emrah

Üye
Sabah 09,30
5 yumurta beyazı 1 sarı
100 gr peynır
1 kase mısır gevregı
antreman 11:30
optımum proteın
amıno
creatın ve nox(bu urunlerı yenı aldım)
antreman bitisi 13.00
proteın+amıno
oglen yemegi 14.30
pilav yada makarna
salata
200,300 grm tavuk bonfıle
ara ogun 17:30
1 adet tavuk snıtzel 100gr gelıyo tekı
100gr bebek buskuvisi
ara ogun 20;00
1 adet tavuk snıtzel 100gr gelıyo tekı
100gr bebek buskuvisi
aksam yemegi 23:00
pilav yada makarna
1 adet snırzel

onerılerınızı beklıyorum fazlalıklarımı ve eksıklerımı soylersenız sevınırım

Araya kuruyemiş veya cezerye ekleyebilirsin, mesela tadım yeni cezeryeler çıkarmış, ucuzda günde 2 veya 3 tane sabah akşam olmak üzere tüketebilirsin... Çok kaliteli yağ bulundururlar içerilerinde ayrıca liflidirler ve özellikle fındıkta arginin miktarı çok çok fazladır(bunu bu işi iyi bilen biri söylemişti, araştırmadım ama aganigi naganigi dediklerine göre büyük ihtimalle doğrudur:D)
Genel olarak programda yağ eksiği var, bunuda dediğim şekilde giderebilirsin.
Ayrıca son öğün biraz geç gibi geldi, onu bir saat geriye alabilirsin, tabi saat 3te 4 te yatmıyorsan ama öyle olsa saat 11.30 da antreman yapamazsın?

Son düzenleme:
Yağ eksiği mi var? Şinitzelden bahsediyor emrah arkadaşımız :)
Benim bildiğim şinitzel yağda kızartılır, pek de bi güzel olur hani yani, üstüne de mayonez, ohh ohh hyper_

Doğru ya haklısınız, Doymamış yağ oranı yüksek olan şnitzel(!) ile tüm yağ eksiğini tamamlar, ayrıca şu programla hem vitamin eksiğini giderir hemde buları(A, D, E, K) parçalayacak kadar yağı alır, Hani çok önemli dediğimiz lifli gıdalarda bu programda fazlasıyla mevcuttur(!)
Çok sağlıklı bir programın var(!)
Başarılar dilerim...

yağ alınacaksa kuruyemişten alınabilir..doymuş yağlardan almak doğru değil..anabolizma için yağda gerekli..

emrah boyunu, kilonu ve yağ oranını yazarsan daha faydalı yorumlar yapılabilir..

protein alımın bence gayet iyi 600 gr tavuk 120 gr protein eder..20 gr yumurtalar, peynirden 20 gr , shakelerden 40+40
aminolarla toplam 250 yi buluyor..bence başarılı..
ama şinitzel biraz düşündürüyor tabi yağda kızaracağı için..
son ekleme
antremandan 2 saat öncesine kahvaltı denk geliyor..bu öğünde kornflakesin içine yulaf ezmeside koyarsan karbonhidratı zenginleştirmiş ve daha fazla enerji sağlamış olursun antreman için..
başarılar..

Elbette haklısınız yağ da tüketmemiz gerekiyor ancak bizim ihtiyacımız olan günlük yağ miktarı yanlış hatırlamıyorsam 40 gr civarıydı, yani fazlasına gerek yok... Hele şinitzellere falan hiç gerek yok.

Back
Yukarı