Beslenmem Nasıl?

1,86 boyundayım,105 kiloyum. Yağ oranım %31 ve kas kütlem 70 kilo. Spora başlayalı 10 gün oldu ve azimle çalışıyorum. Düşük karb diyet yapıyorum. Protein ihtiyacımı tam olarak almaya çalışıyorum. Sizce beslenmem nasıl?

Sabah kahvaltı da 4 yumurta(2 sarı) ve 1 su bardağı yağsız,tuzsuz lor peyniri ile tavada omlet yapıyorum (azıcık tereyağı kullanıyorum). 2 Tane salatalık ve 5-10 tane zeytin ile kahvaltıyı kapatıyorum.

Spordan gelince
150 gr tavuk göğüs ve lulaf ezmesi yiyorum (su ile yapıyorum içine muz atıyorum)

Akşam da 150 gr tavuk göğüs ve evde pilav veya bulgur varsa yanına ondan yiyorum,bazende yoğurt yiyorum.

Beslenmem fazla mı? Tavsiyeleriniz neler? Cevabınız için şimdiden teşekkürler

yediklerini toplam protein karbonhidrat ve yag olarak gram cinsinden yazarsan bakması daha kolay olur.
bunları bilmiyorsan başlangıçta beslenmen kötüdür.

yediklerini toplam protein karbonhidrat ve yag olarak gram cinsinden yazarsan bakması daha kolay olur.
bunları bilmiyorsan başlangıçta beslenmen kötüdür.
Hocam geç oldu kusura bakmayın ama topladım tek tek.

Kalori: 1391
Protein: 126,4
Yağ: 51,71

Kalori düşük gibi kaldı ama zaten kilo vermeye çalışıyorum ve %31 yağ oranım var. Protein yeterli mi? Protein yeterli ise kas kaybı oluşur mu? Olmazsa tavuk göğüs 150 gr dan 200 gr a çıkartırım.

Beslenmen berbat , bu beslenme ile çok rahat kilo verirsin ama kas yakarsın haberin olsun ve metabolizman yavaşlar . En az 1800 kalori alman lazım bence .

Abi o boyla neler olur neler. Ama bu beslenmeyle kas yakarsan. Tekrar toplamak zorunda kalırsın. Daha çok uğraşırsın. Ara öğün hiç yok. Tavuk gramını arttır. Karbonhidrat fazla alma. Sebze lütfen ama lütfen unutma brokoli taze fasulye kabak maydanoz nane domates oooooo gider de gider :)

Back
Yukarı