BodyEser
Üye
merhaba arkadaşlar ben şuanda bulk dönemindeyim yaklaşık 2.ayım ve genel beslenme mantığım kilo başına 1.5 gr protein , kilo başına 5 gram da karbonhidrat alıyorum ve günde 100 gr da zeytin yağı içiyorum şuanda 4 kilo almış durumdayım bulka girmeden önce 78 kiloydum 2 ayda 4 kilo alarak 82 kilo ya çıktım hedefim bulk sonu 88 kg civarı sizce beslenmemde bir anormallik varmı günde 5 öğün yiyorum kollarımda ve göğüsümde hafif büyümeler başladı damarlar hemen hemen kayboldu gibi fakat benim hedefim 88 kiloya ulaşıp daha sonra definasyona girip 81 82 kilo defin damarlı bir vücut istiyorum he şunuda belirtiyim bulka girmeden önce 6 aydır bodybuilding le ugrasıyodum zaten,şuanda bulkta 2 ayım ve toplam 8 aydır bu sporla ugrasıyorum 2,5 ay daha bulk a devam edecem daha sonra definasyona gireceğim definasyon süreside yaklaşık 3-3,5 ay süreceğini tahmin ediyorum inşallah başarılı olurum yani hedefim 81 82 kilo olup düşük yağ oranımın olması son olarak şunuda belirtiyim supplement olarak sadece whey protein kullanıyorum . Cevaplarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ..