Beslenmem doğru mu sizce

sabahları bir kase dolusu yağsız lor peynir 2-3 yumurta öglen 200-250 gr tavuk göğüsü 1 saat sonra karbonhidrat içeren yiyecekler antreman sonrası200-250 gr tavuk göğüsü yanında biraz lor peynir tabi yanında karbonhidrat içeren yiyecekler.

90 kiloyum aynı zamanda yağ yakmaya çalışıyorum yorumunuzu alabılırmıyım

Karbonhidratı yetersiz alırsam antremanda enerji olarak protein yada yağ kullanması zararlı degıl mı yağı kullanması ıcın uzun zaman gecmesı gerekıyor zaman aldıgı ıcın kas oranında düşüş oluyor o yüzden karbonhidratı cıkartmıyorum

senin amacın yag yakmak degil mi
enerjiyi sırası ile karbonhidrat yag protein olarak karşılarsın
karbo almazsan zaten t amamen almamak diye bir şey yok yedigin tavuk ta yada proteinli şeylerde yokmu sanıyorsun var onlar yeter sana her neyse

karbo almazsan zaten t amamen almamak diye bir şey yok yedigin tavuk ta yada proteinli şeylerde yokmu sanıyorsun var onlar yeter sana her neyse

Yahu bilmiyorsak yorum yapmayalım, karbonhidratında kalitelisi var kalitesizi var, günlük karbonhidrat ihtiyacını kaç kilogram tavuk yiyerek karşılamayı düşünüyorsun ?

Çoğunluğunu haşlanmış patatesten karşılamayı düşünüyorum 2 3 dilim beyaz ekmek yerım

sizce en uygun cabuk yapabılecegım neyden karşılayabılırım makarnadada şeker var bulgurda bi yere kadar

Makarnadan korkuyorsun beyaz ekmekmi yiyorsun :) Ona bakarsan patatesinde gi si yüksek.

Makarna, pirinç ve bulgur en idealleridir, değişimli tüketirsin. Kahvaltıda yulafta güzel olur :)

Teşekkürler beyaz ekmek yerınde tahıllı yada kepek tüketmek daha doğru olcak sanırım

ayrı bir sorum daha var

günlük kalori ihtiyacım 3000 kalori bunu nasıl protein karbonhidrat yağa bölersem hem kas gelişimim olur hemde yağ yakarım yardımcı olur musunuz

Yahu bilmiyorsak yorum yapmayalım, karbonhidratında kalitelisi var kalitesizi var, günlük karbonhidrat ihtiyacını kaç kilogram tavuk yiyerek karşılamayı düşünüyorsun ?

ister yapsın ister yapmasın ben 5,5 ay önce 70 kg ydim boy 167 ilk başladıgım sıralar
şimdi boy 170 kg 60
ilk olarak 53 kg ye düştüm sonra cardiyoyu çıkardım hayatımdan diyetide normal bi hale getirdim 60 kg oldum yag degil kas kütlesi arttı
ben kendi yaptıgım şeyi söylüyorum kaynak demişşin ben ne salona gittim ne başka bir yere evde yaptım bunları tabi ayaga kalkamayacak günlerim oldu ama azim le irade herşeyin başı gerisi hikaye . . weightlifter

şöyle deseydin daha doğru olurdu...basit karbonhidrat içeren besinler alabilirsin tamamen kesmek olmaz, ve karbonhidratı sabah yada öğlen almalısın ki gün içerisinde yakımı daha kolay olsun... lütfen düzgün bilgiler verelim. Bu işi üstadlara bırakalım bak bende yorum yapmıyorum çünkü en kötü şey bilmediğin konu hakkında yorum yapmaktır...Zaten forumda profosyonel kişiler tarafından yazılan yada alıntı bir çok makale var bunlardan faydalanabilirsin. saygılarımla...

Back
Yukarı