Beslenmem çokmu zayif

hataylı

Üye
Merhaba arkadaşlar uzun zamandir fitness sporuyla ilgiliyim 1 yil.kadar ara vermeden yaptim iyi bi vucut yapmıştım fakat istediğim gibi karın kası yapamadim hafif yag tabakası vardı

Sonrasinda üniversiteden dolayı ara verdim şimdi tekrar başladım.Beslenmeyi şu şekilde yapmaya karar verdim hem kilo alıp hemde kaslanma amaciyla bu sekilde besleniyorum

Sabah 07.00 - 07.30
-3 bazen 4 haşlanmış yumurta 3tnesinin beyazini bir tanesinide tam.olarak yiyorum
-50. 100gr arasında kaşar peyniri
- 50 100gr beyaz peynir
-2. 3 incir
-yesil siyah zeytin 5 10tane
-avuc içi kadar tandır ekmegi
-1 su bardagi (200ml) taze sıkılmış portakal suyu

SAAT 09.00 10.00
-Lifalif Kuru Meyveli ve Fındıklı Müsli 30 - 50gr kadar süte karistirip yiyorum

SAAT 12.00. 13.00
-işyerinde olduğum için mecburen doner veya kuş başı şiş yarim ekmek arasina yaptırıyorum

SAAT 15.00 16.00
Lifalif Kuru Meyveli ve Fındıklı Müsli 30 - 50gr kadar süte karistirip yiyorum

SAAT 18.00 19.00
-ortalama 50. 100gr pirinç pilavı 50gr kadar tavuk göğsü 1 kâse yogurt
-whey protein complex 20gr süte karistirip iciyorum

SAAT 21.00 22.00
-SPOR

SAAT 22.30 24.00 spor sonrası
-1 su bardagi (200ml) taze sıkılmış portakal suyu
-ortalama 50. 100gr pirinç pilavı 50gr kadar tavuk göğsü 1 kâse yogurt
-whey protein complex 20gr süte karistirip iciyorum
-2 veya 3 haşlanmış yumurta bazen spor oncesi bazen spor sonrası
-meyve sebze
-Lifalif Kuru Meyveli ve Fındıklı Müsli 30 - 50gr kadar süte karistirip yiyorum

Kilo 78. - 79kg
Boy: 1.86
yag oranim 6. 7 ay önce %16 olduğunu soylemisti

Ben kilo almak istiyorum ama yaglanma istemiyorum

Genrise whey protein complex aldim normalde gunde 30gr ama ben sporun olmadigi gunler 20gr içiyorum spor günleride spordan önce 20 spordan sonra 20gr iciyorum

Eklentiler

• Screenshot_20170313-110857.png
    Screenshot_20170313-110857.png
    109,3 KB · Görüntüleme: 380
yağlanmak istemiyorsanız beyaz ekmeği, beyaz pirinci falan çıkartın. Bence beslenmenizdeki sıkıntı azlıgı coklugu değil niteliksel yapısı.
daha kompleks karbonhidratlar ile daha fazla protein tüketmelisisiniz.

Bir de kullandıgınız appnin ismi nedir?

Prinç yemeden nasıl olucak peki

Programimla.ilgili foto atacaktim atamadim sorun çıktı
Kullandigim programı diyorsan eğer fitness point

Sen daha ne kilo almak istiyorsun?
Ben anlamıyorum sizi, yağ oranın %16 bunu düşürmeye baksana, yağ oranını düşürüp eş zamanlı sporla zaten daha iri gözükeceksin, bu yağ oranının üstüne kilo eklemek hiçbir faydası yok ki

Bu kadar şeker ve yağa yine iyi yüzde 16 çıkmış! Pek inandırıcı gelmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her türlü bahse varım. Foto atsın görelim.

Beslenme programını inceledim şimdi, şeker ve yağ fazla mı diyorsun sen buna?

Şekere de yağa da ihtiyacı var vücudun, bende bir anti tez sunuyorum arkadaşa, portakal suyunu kessin yumurta+muz+zeytinyağı karışımı shake yapsın, yani dediğim gibi ortada extra yağ tüketimi yok, nerden çıkardın bunu şimdi sen garip yani, bende sana şöyle söyleyeyim endomorf yapın var belli ki, karbonhidrat yada özellikle yağ almak seni rahatsız ediyor ve çabuk vücut formunu bozuyor buna istinaden diyorsun, belki bir nebze kabul edilebilir ama herkes aynı yapıya sahip olmayacak diye çürütürüm bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asagi yukarı 6. 7 ay oncesine kadar istanbuldaydim uniq maslak macfit spor salonuna yazıldim okuluma ve evime yakın olduğu için 1bucuk ay gittim o sirada hocamızın yag ve kas testi yapmasi sonucu dedikleri yag oranin %16 sol kas kütlen sagdan biraz daha iri vs bazi bi kac bilgi daha söylemişti sonuc olarak neden yalan söyliyeyim ki kime neyi kanıtlıycam veya neden yalan soylemeye gerek duyayım şunuda söylüyeyim istanbuldaki yediğim öğünler genellikle patates kizarmasi pizza hamburger sucuk ekmek döner olmasina ragmen yag oranim bu yönde cıktı suan memleketimdeyim artik yukarida yazdigim sekilde besleniyorum benim sormak istediğim bu sekilde beslenerek kg alabilirmiyim illaki az da olsa yag alicam ona yapacak birşey yok ve bi arkadas yagi eritip daha fit olabirsin demiş nasil yapicam biraz bilgi verirmisiniz ara öğünlerde ne yesem iyi gelir

2010 yilindan 2011 yilina kadar kesintisiz bu sporu yaptim sonrasinda genel olarak yediğime ictigime dikkat ettim istanbulda duzensiz beslenmeye basladim diye spora yazildim 1bucuk ay gittim ve simdi memleketimde tekrar basladim 1 ayoldu

Son düzenleme:
Back
Yukarı