Beslenme

Arkadaşlar Merhaba,
yaklaşık olarak 4 senedir spor yapıyorum ve kaslı sayılırım. Ağustos ayında memlekete gitmiştim. bu dönemde 3 kilo aldım, kiloları vermek için nerdeyse baya , koştum, ip atladım ama istediğim seviyeye gelemedim. karın kasımda var ama şu aldığım kilolar yüzünden görünür değil.
acaba bu üç kilo fazlayı nasıl verebilirim
saygılarımla

Merhaba 2 aylik sporcuyum ama arastirmalarima gore senin gibi birisi anca HIIT kardiyo ile verebilir

3 kiloyu vermek yerine clean bulk yapıp kas kütlesi kazanmaya devam etmelisin
Dostum onu bende düşündüm ama boyum 172 olduğu için bazen biraz sırıtıyor, o bağlamda vermeyü düşündüm. bir diğer husus ise kilo aldığımda göbek yerine kaçınılmaz bir şekilde basen bölgemin büyümesi:):mad:[DOUBLEPOST=1478681155][/DOUBLEPOST]
Merhaba 2 aylik sporcuyum ama arastirmalarima gore senin gibi birisi anca HIIT kardiyo ile verebilir
dostum araştırdım biraz bakalım bi ihtimal bu programı uygulayabilirim,teşekkürler

Dostum onu bende düşündüm ama boyum 172 olduğu için bazen biraz sırıtıyor, o bağlamda vermeyü düşündüm. bir diğer husus ise kilo aldığımda göbek yerine kaçınılmaz bir şekilde basen bölgemin büyümesi:):mad:[DOUBLEPOST=1478681155][/DOUBLEPOST]
dostum araştırdım biraz bakalım bi ihtimal bu programı uygulayabilirim,teşekkürler
Kesinlikle faydasini goreceksin HIIT Kardiyonun hem dayanikliligin articak hemde yag ve fazla kilolardan kurtulacaksin.

Back
Yukarı