Beslenme yapmiyacaksan bu sporu yapma diyorlar?

Esqualee

Üye
Ben beslenmeye pek dikkat edemiyorum ama şeker tuketmemeye özen gösteriyorum fakat yeterince ogun tuketmiyoeum ortalama 4 ogun yapıyorum bazi kişiler vucudun en verimli ilk zamanlar gelisir diyor eger beslenmeni iyi tutmayip spora baslarsan. Ilk basta alacağın olağanüstü verimi kaybeder ve hayatin boyunca alamazsin diyorlar sizce de oylemi?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beslenme önemli ama şu var ilk 1 yıl iyi bir antreman ve düzenli bir beslenme ile makrolarına dikkat edersen eğer gelişim hapşırsan dahi olur.

Not: Böyle diyen adamlara kesinlikle inanma seni yanıltmasın bunu diyen insanlar tırışkadan sporu yapanlar.

Son düzenleme:
Besleniceksen bu sporu yap beslenmiceksen yapma??bu kadar saçma bişiy olabilirmi?bu sporda tabiiki beslenmen ne kadar düzenli ve iiyse gelişimin buna doğru orantılı olucaktır fakat mutlaka bir gelişim olucaktır,özellikle sizin gibi gençler .böyle şeylere aldırmadan sporunu yapmaya bak.

Besleniceksen bu sporu yap beslenmiceksen yapma??bu kadar saçma bişiy olabilirmi?bu sporda tabiiki beslenmen ne kadar düzenli ve iiyse gelişimin buna doğru orantılı olucaktır fakat mutlaka bir gelişim olucaktır,özellikle sizin gibi gençler .böyle şeylere aldırmadan sporunu yapmaya bak.
Çoğu kişi söyle diyor ilk 6 ayini çok iyi degerlendir en fazla o zaman gelisirsin sonra azalir diyorlar o verimi bir daha yakalayamazsin ilk aylarda çok ozen goster diyorlar

Çoğu kişi söyle diyor ilk 6 ayini çok iyi degerlendir en fazla o zaman gelisirsin sonra azalir diyorlar o verimi bir daha yakalayamazsin ilk aylarda çok ozen goster diyorlar

Onların 6 ayda elde ettiğini belki sen 12 ayda elde edersin kötü bir beslenmeyle fakat sonuç yine aynı olur.tekrer söylüyorum böyle şeylere tekılmadan yapın ve kalanını zamana bırakın.ilkönce bir başlayın yapın öğrenin bu spora ve daha sonra böyle ince detaylara takılın,kşmse bu spora profesyonel olarak başlamıyor.

Onların 6 ayda elde ettiğini belki sen 12 ayda elde edersin kötü bir beslenmeyle fakat sonuç yine aynı olur.tekrer söylüyorum böyle şeylere tekılmadan yapın ve kalanını zamana bırakın.ilkönce bir başlayın yapın öğrenin bu spora ve daha sonra böyle ince detaylara takılın,kşmse bu spora profesyonel olarak başlamıyor.
Yaklaşık 6 aydir yapiyorum zaten
Ondan kafama taktim

aradan 3 -4 ay geçer, baktın ki hiç gelişme yok , o zaman anlıcaksın ki beslenme gercekten önemliymiş :D

Back
Yukarı