Beslenme ve Bcaa Kreatin Kullanımı

Merhaba arkadaşlar, 3.yılım sporda(uzun ara verdiğim dönemler oldu, sporcuyum altyapım yatkın 5 ay oldu tamamen başlayalı ve ara vermeyeceğim tekrar) yalnız bcaa ve kreatin hiç kullanmadım. Sipariş verdim bu gün elime geçti kullanacağım ama nasıl kullanacağım hakkında bilgi verir misiniz? Sci Mx Bcaa, Sci Mx Kreatin ve İnkoSpor Whey Protein var elimde. Bu ürünleri beslenmenin hangi kısmına ve antrenmana ne kadar zaman kala kullanmalıyım bilgi arıyorum

Gün içinde beslenme programım, öneriye açığım, yanlış yaptığım yeri söylerseniz memnun olurum.

Sabah : 2 çay kaşığı bal, 6 Yumurta(3sarılı) zeytinyağlı omlet, 7 kaşık Yulaf Ezmesı, 2 dilim Salam, Peynir, Maydanoz, Roka

3 Saat sonra : Meyve (Elma,Portakal)

1.5 Saat sonra : 200 gram tavuk göğsü, bir tabak dolusu pirinç, bulgur veya makarna. 1 kase yoğurt ve maydanoz

Saat 17.30 civarı Spordan 45 dk önce : Bir avuç tuzsuz fıstık, bal, türk kahvesi, 3 parça bitter çikolata, muz

Spor Sonrası : Muz, 1 Servis Protein Tozu 25 gram

Spor Sonrası saat 21.00-21.30 gibi : 200 gram Tavuk Göğsü bir tabak dolusu pirinç, bulgur veya makarna. 1 kase yoğurt ve maydanoz

Eklerde de formumu paylaştım

Eklentiler

• vasdfvasfd.PNG
    vasdfvasfd.PNG
    508,1 KB · Görüntüleme: 499
  • xxxxx.jpg
    xxxxx.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 494
  • 17141668_1132474583548955_682757916_n.jpg
    17141668_1132474583548955_682757916_n.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 420
Bcaa'yi ant öncesi ve sonrası kullanabilirsin,Kreatin ant öncesi, Whey Ant sonrası eğer protein açığın olursa sabah aç karnına kahvaltıdan 30 dakika öncede whey alabilirsin.
Amacını söylersen beslenme konusunda daha iyi yardımcı olabiliriz,başarılar.

Bcaa'yi ant öncesi ve sonrası kullanabilirsin,Kreatin ant öncesi, Whey Ant sonrası eğer protein açığın olursa sabah aç karnına kahvaltıdan 30 dakika öncede whey alabilirsin.
Amacını söylersen beslenme konusunda daha iyi yardımcı olabiliriz,başarılar.
Amacım parçalı büyümek. Bulk Define pek yapmıyorum ben ikisini aynı anda yapıp temiz büyümeye çalışıyorum :) Yağ, Tuz, Hamur tüketmiyorum. Kreatin antrenmandan kaç dk önce içmeliyim? Bcaa antrenman sırasında ve bitince kullanmayı düşünüyorum

Amacım parçalı büyümek. Bulk Define pek yapmıyorum ben ikisini aynı anda yapıp temiz büyümeye çalışıyorum :) Yağ, Tuz, Hamur tüketmiyorum. Kreatin antrenmandan kaç dk önce içmeliyim? Bcaa antrenman sırasında ve bitince kullanmayı düşünüyorum
Aslında kreatini tükettiğin zaman pek önemli değil,araştırmalarda yaklaşık 15 günde vucutta tepki gösterdiği anlaşıldı sabah yulafın içine döküp yiyebilirsin :)
Kalorilerine dikkat et derim parçalı büyüyeceksen ama genetiğin pek yağlanacak gibi değil başarılar.

Aslında kreatini tükettiğin zaman pek önemli değil,araştırmalarda yaklaşık 15 günde vucutta tepki gösterdiği anlaşıldı sabah yulafın içine döküp yiyebilirsin :)
Kalorilerine dikkat et derim parçalı büyüyeceksen ama genetiğin pek yağlanacak gibi değil başarılar.
Kalorilerine derken? Ne gibi şeyler almalıyım benim bu beslenme programımı her gün öğün atlamadan yaparım, istikrarlı ve çok düzenliyimdir. Böyle beslenmeme rağmen kilo alamıyorum nedenini bilmiyorum. Kalori hesabı yaptım, 3200 filan bu beslenmem. Kilo almaya çalıştığım için göbek bölgem yağlandı ama yinede karın kasları belirgin.[DOUBLEPOST=1488730732][/DOUBLEPOST]
Hocam antreman öncesi aldığın beslenme sağlammış ha :)
Ciddisin değil mi? Trol değil :D[DOUBLEPOST=1488730777][/DOUBLEPOST]
Bu beslenme programı kaç kalorilik protein karb vs.?
Hocam kaloriyi 3200 diye hesapladım ben protein ve karbonhidrat hesaplamadım hiç.

tavuk göğsü ve makarna bulgur vs. yapımında yağ kullanıyormusun?
Evet her zaman zeytinyağ kullanıyorum. Ayçiçek kesinlikle yok, ekmek tüketmiyorum, hamur, cola gibi şeyler yok. Ama gelişimim sanki biraz yavaş gibi veya ben sabırsızım. Göbek bölgem de biraz yağlandı kilo almak için ama kiloda alamıyorum kardiyo daha başlamadım

Evet her zaman zeytinyağ kullanıyorum. Ayçiçek kesinlikle yok, ekmek tüketmiyorum, hamur, cola gibi şeyler yok. Ama gelişimim sanki biraz yavaş gibi veya ben sabırsızım. Göbek bölgem de biraz yağlandı kilo almak için ama kiloda alamıyorum kardiyo daha başlamadım
Yağlanıyorsan şekeri kes bence meyvede dahil bal meyve çikolatayı kes ara öğünde 20 çiğ badem ye sabahta 4 ceviz eklersin kolay gelsin :)

Meyveden bişey olmaz bence 1 muz falan aşırı fruktoz tabi ama çikolatayı balı cıkarırsın 1muzla bişey olmaz

Ben sert kahve içiyorum. Patlamayı yaşıyorum.

Senin antreman öncesi yediklerini yesem. Düz duvara tırmanırım. Örümcek adam geldi diye bakarlar herhal :)

Şaka bir yana kardeşim. Herkes bir değil. Kendi beslenmeni kendin. Lazım olanı kendin daha iyi bilirsin!!

Ben sert kahve içiyorum. Patlamayı yaşıyorum.

Senin antreman öncesi yediklerini yesem. Düz duvara tırmanırım. Örümcek adam geldi diye bakarlar herhal :)

Şaka bir yana kardeşim. Herkes bir değil. Kendi beslenmeni kendin. Lazım olanı kendin daha iyi bilirsin!!
Bir avuç tuzsuz fıstık, bal, türk kahvesi, 3 parça bitter çikolata, muz
Hocam bunda abartılcak bir şey yok ki normal besinler değil mi :D

Back
Yukarı