beslenme ve antrenman = sonuç

Yaş 20
Kg 77
Boy 170
Supplementler 4d mass phase , 4d whey phase , amino asit

Beslenme ;
Sabah 11 - 2 yumurta beyazı 150 gr kıyma ile.
Oglen 14:30 300 gr tavuk göğsü
15:30 idman öncesi 4d mass phase (gainer) ve 5 amino
17:00 idman sonrası 4d whey phase ve 5 amino
17:30 300 gr tavuk
21:00 300 gr tavuk
Beslenme bu şekilde idmanlar ise süper set ve az kilo çok tekrar .
Bu beslenme ve idmana baslayalı 1 hafta oldu. Daha öncesinde 5 ay idman yapamadım bel sakatlığım vardı. Çat pat yine idman yapmaya çalışıyordum haftada 3 gün yarım yamalak . Yorumlarınızı bekliyorum sizce yanlışlıklarım nedir ? Neler onerirsiniz. Bu idman ve beslenme ile yağ yakımım sizce nasıl olur ? Hedefim 70 kg fazlalık 7 kg yi minimum kas kaybı ile vermek.

beslenme iyi gözüküyo fakat 3 öğün tavuk bana biraz garip geldi :D

:D tavuk yerıne et veya balık koysan daha iyi olur insan bıkar bi sure sonra

Tavukta bol miktarda ostrojen var fazla tuketmemenizde yarar var. Tukettiginizde ise yaninda brokoli gibi testosteron arttici yesil yaprakli bitkilerle tuketmeniz daha faydali olur

Tavukta bol miktarda ostrojen var fazla tuketmemenizde yarar var. Tukettiginizde ise yaninda brokoli gibi testosteron arttici yesil yaprakli bitkilerle tuketmeniz daha faydali olur
kaynak gosterırmısın dostum doğal oldugu surece sıkıntı olacagını sanmıyorum

kaynak gosterırmısın dostum doğal oldugu surece sıkıntı olacagını sanmıyorum
İnternetten arastirip bulabilirsiniz. Domates de boyle. İclerinde bol miktarda ostrojen mevcut. Hatta ne kadar dogru bilemem katar a gittigim siralarda arap erkeklerinin goguslerinin bayan gogusu gibi olmasi asiri tukettikleri tavuga bagliyordi halk

g
İnternetten arastirip bulabilirsiniz. Domates de boyle. İclerinde bol miktarda ostrojen mevcut. Hatta ne kadar dogru bilemem katar a gittigim siralarda arap erkeklerinin goguslerinin bayan gogusu gibi olmasi asiri tukettikleri tavuga bagliyordi halk
gunde 1 kilo 2 kilo tavuk tuketenler var öyle olsa onlara zararı olurdu ben fazla bır mıktar oldugunu dusunmuyorum :S

Back
Yukarı