Beslenme Ve Antreman

Askerlik mülakatlarına giricegim için acilen güç kazanmam ve zayıflamam lazım bu spordaki 6. ayım . Tabi araya giren araları saymazsak :)

Kilo:97
Boy : 1.86
Hedef : Gücümü biraz daha artırıp kiloyu 90 a çekmek .

Antreman programı olarak Sitede bulunan süper set programını uygulucam . Tabi şu polaris hareketinin nasıl oldugunu bulabilirsem :D

Süper Set programı . ( Her set ve hareket arası dinlenme 30-45 sn )

!. Gün

Gögüs:
A)Benchpress 4 set 10 tekrar
B) Dumbell Fly 4 set 10 tekrar
A) Üst gögüs dumbell press 4 set 10 tekrar
B) Üst Gögüs Dumbell Fly 4 set 10 tekrar
A) Dumbell Pullover 4 set 10 tekrar
B) Polaris 4 set 10 tekrar

Biceps-Triceps

A)Barbell Curls 4 set 10 tekrar
B)Alna Triceps 4 set 10 tekrar
A) Consantre 4 set 10 tekrar
B)Push Down 4 set 10 tekrar

2. Gün
Sırt-Omuz

A) Sırt Pres 4 set 10 tekrar
B)Dumbell Omuz Pres 4 set 10 tekrar
A)Ön Press 4 set 10 tekrar
B) Ayakta Lateral 4 set 10 tekrar
A) Öne Egilerek Lateral 4 set 10 tekrar
B) Front Dumbell Raises 4 set 10 tekrar( Öne dogru omuz )

3. Gün
Bacak

A) Leg extansion 4 set 10 tekrar
B) Leg Curl 4 set 10 tekrar
A) Squat 4 set 10 tekrar
B) Lunges 4 set 10 tekrar
Agırlıksız serbest squat 1 set max. Tekrar
Kalf raises 3 set 15 tekrar

Beslenme olarak Belirli bir şeyim yok . Kendime birşeyler hazırlayacak durumum da yok . Onun için

Sabah
2-3 dilim ekmek 3-4 yumurta peynir falan filan .

Öglen sadece 3-4 yumurta

Akşam Bazen sadece Su :D Bazende öyle 2 3 birşey atıştırıyorum . Evet 2 ayımı böyle geçiricem . başlayalı 1 hafta oldu iyi gidiyorum :D

Birde Yardımcı olması için http://vucutgelistirici.com/?gclid=CMe0yqi-oLACFUFO3wodsR15WQ şunu aldım :):)

Eski halim Bu Linkte var .

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/4-ay-n-sonu-t40028p2.html

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/4-ay-n-sonu-t40028.html

Son düzenleme:
doğal besinler

Merhaba arkadaşlar bende 2 aydır bu sporla ilgileniyorum daha önce de profesyonel basketolcuydum ama basketi bıraktıktan sonra kilo almaya başladım ve spor salonunun yolunu tuttum istediğim sonuççlarıda az ço aldım ve solgar L- carnitin 500 mg de kullannıyorum ama sorum başka olucak protein tozu kullanmadığım için bende daha önceden antranörümüzün önerdiği bir karışım kullanıyorum

Yarım litre süt içine

keçi boynuzu tozu

doğal salep

dana jelatin

ve tat versin diye kakao

sizce bu karışım işe yarıyormudur yüksek kalsiyum olduğunu biliyorum ama protein oranı yüksek mi bilemedim birde soyada koyabilir mişiz hatta öyle daha iyi olurmuş ama kilo aldırdığından dolayı bana önerilmemişti şimdiden teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:58 ----------

özürdilerim konu açmayı bilmediğim için yanlışıkla size cevap olarak göndermişim

güç kazanmayı brak sen bu beslenme ile tek şınav çekemessin

ve o aldığın supplemente bosa para vermısın yalan o reklam

bu arada polaris denen şey butterfly

güç kazanmayı brak sen bu beslenme ile tek şınav çekemessin

ve o aldığın supplemente bosa para vermısın yalan o reklam

bu arada polaris denen şey butterfly

yalan mı ? yalansa neden siteye koyuyolar ya ? . DAha para vermedim sipariş ettim çarşamba günü gelicek . .
Beslenmeye gelince yapcak birşeyim yok vaktim olsa hazırlarım dikkat ederimde vaktim yok hep böyle geçiyo günlerim . yaa ilaca takıldım ben cidden mi ya ? hiç mi etki etmiyo o ilaç ?

google reklamı o siteyle ne alakası var

evet yalan tabikide

beslenmeye de üşeniyorsan yapıcak birşey yok böle güç kazanman mümkün değil

Şimdi o ilaç hiçbir işe yaramıyo yani ? vay be ee siparişi verdik geri çevirebiliyomuyum ürünü ?

Beslenmeyi ne şekilde yapıcamki ? kilo vermeye çalışıyorum ona göre birşeyler önerirmisin ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:52 ----------

ya neyse siparişi verdik artık kullanıcaz ne yapalım . Ne güzelde süslemişler sitesini ya valla gaza geldim hemen siparişi verdim sormadan etmeden kahretsin ya .

Back
Yukarı