beslenme tavsiyelerinizi alabilir miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar

yaşım 18 boyum 1.83 kilom 95

göğüs kısımlarıma sarkık göbeğim ve yanlarım sarkık duruyo ama kalıplı ve heybetli göründüğüm için pek 95 kilo olduğuma inanan insan milyon da bir neyse sadede geleyim; ben vucudumu sıkı cardio ve gymle toparlamayı düşünüyorum bunun yanında beslenme konusunda çok iyi bi tavsiyeye ihtiyacım var boğazımı pek tutamayan biriyim sigara kullanıyorum ayiretten. bana yardımcı olacak deneyimli kişiler varsa şimdiden teşekkür ederim

Değerli üyemiz ;
Forumda, ezbere yani sıfırdan diet listesi istemek doğru olmadığı gibi kurallara da aykırıdır.

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
Beslenme | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Beslenme Ile Ilgili Tavsiyeler | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı