Merhabalar.. Kilo 85 - Boy 1.85 - 5 aydır body yapmaktayım.. Vücudumda daha önceden kilo verdiğim için, az bir sarkma var. Baya bir toparladım diyebilirim aslında ama sıkıntım beslenme, bir türlü düzene sokamadım. Karın kaslarına ağırlık veriyorum. Forumu araştırdım baya, lakin kilo vermeden almadan yararlı bir beslenme programı bulamadım. Bana önerebileceğiniz beslenme düzeni ne olabilir?? Tekrar belirtmek istiyorum karın kaslarına daha çok ağırlık veriyorum. Bunun için en ideal beslenme programı neler olabilir. Antreman öncesi BCAA kullanıyorum 3 adet ve antreman sonrası protein tozuyla beraber 3 adet. Şimdi biraz araştırarak yeni bir beslenme programı hazırladım kendime. Hatalı olduğum kısımları belirtirseniz yada uygun olacak, başka bir beslenme listesi önerebilirseniz sevinirim.
Şuan uygulamaya başlayacağım beslenme programı şöyle;
Sabah: 3 dilim kepek ekmeği, b.peynir ve kaşar peynir ağırlıklı yiyorum. 1 adet yumurta, zeytin, salatalık,domates 2-3 bardak siyah çay... (Kahvaltıyı protein, kalsiyum, karbonhrat ağırlıklı kısacası, doyana kadar yapıyorum)
ve kahvaltıdan 2-3 saat sonra spora başlıyorum.
Öğlen: 1 tabak pirinç lapası üzerine haşlama tavuk rendeleyerek, yoğurt ve salata
Akşam: Henüz bişi bulamadım Ama karın kasları için özellikle yağsız beslenmem gerekiyormuş benim araştırdığım kadarıyla.
Gece: 1 bardak yağsız light süt. Başka ne olabilir karar veremedim.
Teşekkürler şimdiden..
Şuan uygulamaya başlayacağım beslenme programı şöyle;
Sabah: 3 dilim kepek ekmeği, b.peynir ve kaşar peynir ağırlıklı yiyorum. 1 adet yumurta, zeytin, salatalık,domates 2-3 bardak siyah çay... (Kahvaltıyı protein, kalsiyum, karbonhrat ağırlıklı kısacası, doyana kadar yapıyorum)
ve kahvaltıdan 2-3 saat sonra spora başlıyorum.
Öğlen: 1 tabak pirinç lapası üzerine haşlama tavuk rendeleyerek, yoğurt ve salata
Akşam: Henüz bişi bulamadım Ama karın kasları için özellikle yağsız beslenmem gerekiyormuş benim araştırdığım kadarıyla.
Gece: 1 bardak yağsız light süt. Başka ne olabilir karar veremedim.
Teşekkürler şimdiden..