Beslenme Programim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan svensk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

svensk

Üye
7:20 | bir ölcek whey 100% gold standart.
7:35 | 1 kase yulaf veya musli. (yurtdisinda yatili okul okuyorum, kahvaltiyi okul veriyor ve bazen yulaf koymuyorlar.)
7:50 | 7 yumurta beyazi, 1 tam yumarta, 3-5 tane salatalik, 1 bardak sut.
10:25 | 1 adet muz, 1 bardak sut.
11:50 | okulda ne cikarsa, genellikle pilav, makarna veya patates uclusunden 1'i daima oluyor. ve cikmissa beyaz et, yoksa biraz kirtmizi et, roka-marul-salatalik-havuc gibi yesillik.
15:00 | spor oncesi, 1 ölcek no-xplode, 1 ölcek gaspari nutrition aminolast'
--spor bitince 1 ölcek whey 100% gold standart--
17:00 | 1 kase tarcin ve biraz bal konulmus yulaf
18:30 | tavuk gogusu ve brokoli. veya somon baligi + brokoli.
21:00 | 1 adet muz, 1 bardak sut
23:00 | 1 ölcek whey 100% gold standart

yas 21, boy 174, kilo 67, vucut tipi ektomorf, bodybuilding'de su an 5. ayi bitirip 6 aya gecmek uzereyim.
spora 1 gun gidiyorum, ertesi gun dinleniyorum, ertesi gun gidiyorum... haftada 1 kez 30 dakika interval kosu yapiyorum.

paylasma sebeplerim: öneri varsa almak ve vucudu kilosu bana benzeyenlerin yararlanmasi.

Beslenmen cok iyide 67 kg cok az degil mi ?
evet az fakat istenilen vucuda ulasmak icin bu sekilde beslenip antreman yapmiyor muyuz? :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada baslikta yazmayi unuttugum birkac sey var, tuz-sos-yag vb. gibi seyleri koymam yemegime. Tek kullandigim baharat oreganodur, o da aksam yemegimde. Yemekten sonra kendimi siskin hissedersem sicak su icerim, bu sindirimeme yardimci oluyor. Ayrica gunde 4-5 litre su tuketirim.

Son düzenleme:
Gece whey içmenin bi mantıgı yok, caseinle değiştirsen süper olucak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mantigi olmaz olur mu? Tabii ki var. Ancak baktigimizda, casein uyumadan önce icin tabii ki daha iyi bir ek takviye. 1 ay sonra alacagim zaten, simdilik biraz para sikintim var, malumunuz tek basina yurtdisinda ogrenci olmak biraz zorluyor.

Back
Yukarı