Beslenme Programına İhtiyacım Var

Herkese Merhaba,
Spora yeni başladım vücudum baya yağlı, beslenme programına ihtiyacım var , yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaş 22 üniversite öğrencisiyim
Antrenmana girmeden önce l carnitin kullanıyorum
Boy: 171 CM
Kilo: 76 KG
Omuz: 116 CM
Göğüs: 94 CM
Bel: 90 CM
Kol: 33 CM

Hazıra konmayın hocam koskocaman beslenme altbaşlığı var araştırın kendinize en uygun programı belirleyip deneyin. Etkisi olmaz ise değiştirin.

Antreman tavsiyesi evet ama beslenme için forum yerine uzmanları tercih et.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi kendime bi program yaptım günlük 110-150 gram hayvansal besinlerden alınan protein içeriyor ancak sürekli yumurta-tavuk-ton balığı var alternatif bi program için yazmıştım

Kendi kendime bi program yaptım günlük 110-150 gram hayvansal besinlerden alınan protein içeriyor ancak sürekli yumurta-tavuk-ton balığı var alternatif bi program için yazmıştım
Hocam ben sizin maddi durumunuzu bilmiyorum, birşeye alerjiniz olup olmadığını bilmiyorum amacınızı bilmiyorum günlük hayatınızı bilmiyorum. En doğrusu arkadaşın yazdığı gibi uzmandan destek almak antreman için de beslenme içinde alternatif önereyim birkaç tane
Yeşil mercimek salatası
Lor peyniri
Nohut
Tavuk göğsünü fırında sebzeli salçalı yapabilirsiniz. Tarifler mevcut bakın bence en iyi diyet sürdürülebilen diyettir. İyi forumlar

Back
Yukarı