Beslenme programınızı pek anlamadım

Arkadaşlar kusura bakmayın bununla ilgili konu aciyorumda ben pek anlamadım verdiginiz beslenme programınıkahvaltıda iki yumarta 20 gr peynir falan demisiniz üstelik ekmek yok e ben böyle açlıktan ölürüm kahvaltı bide en sağlam yememiz gereken öğün olduğu halde

Kim yazmis o beslenme programini ve neye hangi amaca göre yazmis,garip geldi genelde kimse kimseye beslenme programi vermez kendin yaparsin dogrusunu yanlisini burda tartisiriz.

sabah kahvaltısı değil sadece ana öğünlerini hepsinde sağlam yemen gererkir ilaveten ara öğünlerinin olması gerkir ayrıca sağlamdan kasıt besin değerleri acısından sağlam olmalı gidipte 5 öğün fastfood abanma :D veya gidipte salata yeme ekmek(beyaz) yerine çavdar ı dene çok tahıllı tüket yüksek lifli gıdalar tüket arastır her verileni kim verdiyse uygulama

sabah kahvaltısı değil sadece ana öğünlerini hepsinde sağlam yemen gererkir ilaveten ara öğünlerinin olması gerkir ayrıca sağlamdan kasıt besin değerleri acısından sağlam olmalı gidipte 5 öğün fastfood abanma :D veya gidipte salata yeme ekmek(beyaz) yerine çavdar ı dene çok tahıllı tüket yüksek lifli gıdalar tüket arastır her verileni kim verdiyse uygulama
Himmm ewt.kesinlikle bütün yazdiklarini anladi:):)

Back
Yukarı