tosunpaşa123
Üye
Arkadaşlar sizce beslenme programıma göre antrenman sonrası da olsa 1.5 ölçek protein kullanmalı mıyım ? Görüşlerinizi yorum yazarak gösterirseniz sevinirim.
Kilo: 70 Boy: 1.75 Yaş: 18
Sabah: 4 yumurta ( 1 tam ) , 2 dolu dolu yemek kaşığı lor peyniri, yoğurt ve yulaf karışık 1 kase, 1 tane kuru kayısı, 1 büyük bardak süt, domates, salatalık, zeytin.
Ara öğün: Meyve, yoğurt, Türk kahvesi, yeşil çay, kuru yemiş vs.
Öğlen: Yarım tabak haşlanmış bulgur, 100 gram civarı tavuk, bitkisel protein ( mercimek bezelye 1 tabak) yoğurt, 1 dilim tam tahıl ekmeği
Ara öğün: Önceki ile aynı elime bunlardan hangisi geçerse.
Akşam: Öğlen ile aynı. Tavuk porsiyonu arttırılabilir.
Uyumadan önce : 2 yemek kaşığı lor peynir ve 1 büyük bardak süt.
Günlük tavuk tüketimim 300-400 gramı bulabilir. 300-400 gram tavuğu günlük yesem protein tozuna ihtiyaç duyar mıyım ?
Yardım ederseniz sevinirim. Protein tozu kullanmak istemiyorum yararları ve zararları konusunda kafam karışık.
İyi sporlar, iyi forumlar
dumbelllls
Kilo: 70 Boy: 1.75 Yaş: 18
Sabah: 4 yumurta ( 1 tam ) , 2 dolu dolu yemek kaşığı lor peyniri, yoğurt ve yulaf karışık 1 kase, 1 tane kuru kayısı, 1 büyük bardak süt, domates, salatalık, zeytin.
Ara öğün: Meyve, yoğurt, Türk kahvesi, yeşil çay, kuru yemiş vs.
Öğlen: Yarım tabak haşlanmış bulgur, 100 gram civarı tavuk, bitkisel protein ( mercimek bezelye 1 tabak) yoğurt, 1 dilim tam tahıl ekmeği
Ara öğün: Önceki ile aynı elime bunlardan hangisi geçerse.
Akşam: Öğlen ile aynı. Tavuk porsiyonu arttırılabilir.
Uyumadan önce : 2 yemek kaşığı lor peynir ve 1 büyük bardak süt.
Günlük tavuk tüketimim 300-400 gramı bulabilir. 300-400 gram tavuğu günlük yesem protein tozuna ihtiyaç duyar mıyım ?
Yardım ederseniz sevinirim. Protein tozu kullanmak istemiyorum yararları ve zararları konusunda kafam karışık.
İyi sporlar, iyi forumlar