beslenme programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rocky_4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 yaşındayım
1.80 boy
68-69 kiloyum
geçen senden beri 10 kilo verdim ama hala göbek var 1 senesir yarım yamalak fitnesa yaptım ev salon ama beslenmeye dikkat etmemiştim artık bi beslenme programı ile evde devam ediceğim öğrenciyim buna göre değelendirme yaparmısınız amacım göbeği eritip yağ yakıp kas kütlesi almak

sabah
3 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
50 gr peynir bal

ara
kuruyemiş tarzı enerji verici şeyler

öğlen
okulda yemek için iyi bişey yok ondan dolayı evden sandwich götürmeyi düşünüyorum
salam kaşarlı sandwich ekmeği içinde

ara olarak
meyve(mandalina portakal elma )

akşam
annem ne yaptıysa genelde haftada 3-4 gğn beyaz et yerim ama çok yağlı olursada yemek zaten malum akşam ondan az yerim

dediklerim doğrultusunda eğer yorum yazma gereği duyarsanız ne mutlu bana hepinize iyi forumlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kahvaltına önce 1 bardak pekmez iç kahvaltını yap sonrasında yulaf ezmesi 1 kase süt ile.... ara öğünlerde muz ye 1 bardak süt iç fazla alma mideni bozar

önümüzdeki pazartesi başlıycam umarım tavsiyelerinizi dikkate almaya çalışıcam ama yulafı yiyemiyorum ne süt ne yoğurtla onun için arada yulaf yerine ne yemeliyim?

meyve suyu ile dene... 4 tane haşlanmış yumurta ama 1 tanesinin sarısını tüketmelisin 100 gram lor peyniri 3 kaşık bal 1 kase yulaf ezmesi.... yapay şekerlerden uzak durmalısın uyku düzenine dikkat etmelisin 11:30 gibi uyuman gerek vücudunun growth salgılaması için... gün içerisinde ne bulursan ye :D bol bol makarna pirinç pilavıı beyaz et kırmızı et antrenmandan 2 saat önce 2 tabak makarna 2 adet haşlanmış patates antrenmandan sonra 5 6 adet haşlanmış yumurta bir tanesinin sarısını tüket sadece, diğerlerinin beyazını... antrenman sonrası protein değeri yüksek yiyecekler yemeye dikkat et en basitinden yapabilceklerini önerdimm :) :)

zaman ayırdığınız için teşekkürler

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı