ibrahm1126
Üye
Sabit 08.00 / 16.00 İşte Çalışmaktayım. 1.72 Boy 73 Kg Yaş 22. Göbek Kısmında bacaklarda yağlanma belli oluyor yağ oranını hiç ölçtürmedim o yüzden net bişey söyleyemiyorum.3 4 sene önce bb ye merak sarmıştım ara ara gittim ama istikrarlı bir şekilde gidemedim.yanlış çalıştığım zamanlardı ve şimdi tekrar programlı bir şekilde başlamak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Kalkış 07.30 3 Adet Haşlanmış Yumurta 1 Bardak Meyvesuyu Yada 100 Gr Yulaf Ezmesi 250 Ml Süt Yada Yoğurt Pekmez Yulaf Karıştırıp Yiyebilirim ( Yorumlara Göre Birini Tercih Edicem )
Ara Öğün 10.00 50 gr Badem Ceviz Fındık İçi ( Herhangi Biri )
Öğle Yemeği 12.00 Fabrikada Genelde Et Yemeği Çıkmaz
Makarna Bulgur Pirinç Nohut Fasulye Tabldot Şeklinde Besleniyorum
Ara Öğün 14.30 Diğer Ara Öğünle Aynı Tür Beslenme
Akşam Yemeği 16.30 100-150 Gr Bulgur Yada Pirinç Pilavı İçine Lor Peyniri Yada Haşlanmış Tavuk Yada Bişey Bulamazsam 1 Adet Ton Balığı
1 - 1.30 Saat Sonra Antreman
Antreman Çıkışı 19.30 3 Adet Tam Yumurta 50 Gr Lor Peyniri Omlet 1 Bardak Meyve Suyu
Yatmadan Önce Yarım Yağlı Süt 500 ml
Arkadaşlar şuanda düşündüğüm sistem bu ve haftada 4 gün Antremana gidicem Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar önerilerinizi bekliyorum taslak olarak kullanıcam bunu yorumlarınıza göre öğünleri değiştirebilirim her türlü değişime açığım yeterki mantıklı ve faydalı olsun şimdiden teşekkürler.
Kalkış 07.30 3 Adet Haşlanmış Yumurta 1 Bardak Meyvesuyu Yada 100 Gr Yulaf Ezmesi 250 Ml Süt Yada Yoğurt Pekmez Yulaf Karıştırıp Yiyebilirim ( Yorumlara Göre Birini Tercih Edicem )
Ara Öğün 10.00 50 gr Badem Ceviz Fındık İçi ( Herhangi Biri )
Öğle Yemeği 12.00 Fabrikada Genelde Et Yemeği Çıkmaz

Ara Öğün 14.30 Diğer Ara Öğünle Aynı Tür Beslenme
Akşam Yemeği 16.30 100-150 Gr Bulgur Yada Pirinç Pilavı İçine Lor Peyniri Yada Haşlanmış Tavuk Yada Bişey Bulamazsam 1 Adet Ton Balığı
1 - 1.30 Saat Sonra Antreman
Antreman Çıkışı 19.30 3 Adet Tam Yumurta 50 Gr Lor Peyniri Omlet 1 Bardak Meyve Suyu
Yatmadan Önce Yarım Yağlı Süt 500 ml
Arkadaşlar şuanda düşündüğüm sistem bu ve haftada 4 gün Antremana gidicem Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar önerilerinizi bekliyorum taslak olarak kullanıcam bunu yorumlarınıza göre öğünleri değiştirebilirim her türlü değişime açığım yeterki mantıklı ve faydalı olsun şimdiden teşekkürler.