Beslenme Programım (Yağ yakıp kas kütlesi almak üzere)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saetly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saetly

Üye
1 yıldır fitness ile uğraşıyorum öncesinde 12 yaşından 16 yasıma kadar lisanslı futbol ve amatör olarak yüzme ile ilgilendim 2 yıl hiç spor yapmadım 18 yaşında fitness başladım şuan 19 yaşındayım boyum 1.80 kilom 90 yeni bir beslenme programı hazırladım sizce nasıl olmuş?
SABAH(SAAT 8.30)
4 TAM YUMURTA
40GR YULAF
250 ML YAĞSIZ SÜT
SUPRADYN ALL DAY
SPORA GİTMEYE 30 DK KALA 1 BARDAK FİLTRE KAHVE İÇİYORUM
BUNLARI YEDİKTEN 1 SAAT SONRA SPOR SALONUNA GİDİYORUM(SAAT 10.00)
SPOR SONRASI:
HEMEN 1 ADET MUZ YİYORUM
200 GRAM TAVUK GÖĞSÜ HAŞLAMA
PİŞMEMİŞ AĞIRLIĞI 150 GRAM OLAN TAM BUĞDAYLI MAKARNA
250 GRAM LİGHT YOGURT
BİBERİYE TURŞUSU 25 ADET
ARA ÖĞUN
3 CEVİZ
13 FINDIK
AKŞAM (GENELLİKLE SAAT 20.00 GİBİ YİYORUM BAZEN SAAT 21.00 DA YEDİĞİMDE OLUYOR)
SALATA (SOĞANLI MARULLU MAYDANOZLU KUZU KULAKLI DOMATESLİ 1 ADET LİMON SIKIYORUM ÜSTÜNE )
100 GRAM TAVUK GÖĞSÜ HAŞLAMA
55GRAM LİGHT TONBALIĞI
100 GRAM LOR YAĞSI TUZSUZ
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI
SAAT 23.30 GİBİ YATIYORUM
GÜNDE 3 LİTRE SU İÇİYORUM SPOR SONRASI 1 ŞİŞE SODA VE 2 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇİYORUM YEŞİL ÇAYIN İÇİNE 1 TANE TARÇIN KABĞU ATIYORUM DEMLENİRKEN SİZCE BU BESLENME PROGRAMI NASIL??ÖNERİLERİNİZ BEKLİYORUM.[DOUBLEPOST=1491045387][/DOUBLEPOST]up

Son düzenleme:
Genel olarak guzel beslenme, detayli yazmissiniz.. sanirim hep ayni seyleri yemeyip gunden gune cesitlendiriyorsunuz?..

Takildigim nokta gunluk supradyn oldu, onu kesip ara ogunlere elma, kiwi, portakal, bogurtlen gibi seyler koysaniz daha iyi,

Bir de her ana ogunde ufak tefek yesillik/salata posa/sindirim acisindan cok faydali olur

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Genel olarak guzel beslenme, detayli yazmissiniz.. sanirim hep ayni seyleri yemeyip gunden gune cesitlendiriyorsunuz?..

Takildigim nokta gunluk supradyn oldu, onu kesip ara ogunlere elma, kiwi, portakal, bogurtlen gibi seyler koysaniz daha iyi,

Bir de her ana ogunde ufak tefek yesillik/salata posa/sindirim acisindan cok faydali olur

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
genellikle yemekleri baharatlarla tadını değiştirmeye çalısıyorum.Haftada 4 gün tavuk yiyip diğer günler hindi ve balık yemeye çalısıyorum.Öğrenci olduğum için parasal sıkıntılarım oluyor ve zamanım da kısıtlı olduğu için fazla değişiklik yapamıyorum.

Son düzenleme:
Back
Yukarı