arkadaslar, yasim 21 boyum 181 kilom 74 sizce su beslenme nasil? sabah: bir olcek optimum gold protein tozu iki kuru kayisi iki kuru incir ve bir avuc findik uc yemek kasigi bal ile yagsiz kipa sutlu K-flakes Dr. Quick's B vitamini complex arada: 100 gr.'a yakin bulgur, yaninda salatalik karnibahar domates vb. sebze oglen: 6 yumurta aki 2 yumurta sarisi kipa yagsiz sut arada: 100 gr.'a yakin bulgur, yaninda salatalik karnibahar domates vb. sebze muz veya ananas antrenmandan bir saat once: yarim olcek protein tozu, prolab kreatin antrenmandan yarim saat once: iki tatli kasigi nescafe antrenmandan sonra: bir olcek protein tozu, prolab kreatin , iki tane kuru kayisi aksam: 200 gr yagsiz dana eti ya da 200 gr tavuk gogsu yaninda salatalik domates veya havuc vb. sebze yatmadan bir saat once: yesil elma yatarken: yaklasik bir litre yagsiz kipa sut gunde bir ya da iki kere soda iciyorum fakat kreatin icmeme yakin degil tabiki.. ne diyorsunuz arkadaslar? sporda 3. ayimdayim
yatmadan önce içtiğin süt çok fazla. onu azalt. sodanın kreatine yakın zamanda alınmasında sıkıntı yok. hatta soda ile içilirse kre-alkalin etkisi yapıldığı konusunda yazılar okudum.
kre-alkalin derken, bu iyi birsey mi acaba? cunku asidik bir icecek ile icilmemesi gerektigini okumustum sanki bide kreatini antrenmandan 45 dk - 1 saat once protein tozu ve uzum suyu ile birlikte iciyorum , normal midir?