Ronaldinho10
Üye
Herkese merhaba yaklaşık olarak 4 aydır spor yapıyorum.
16 yaşındayım bundan yaklaşık 7 ay önce 1.72 70 kilo civarındaydım daha sonra diyetisyen yardımı ve günlük yürüyüş-koşularla yaza 1.72 67 kilo gibi girdim ve şimdi de 1.74 boy 64 p90xe başladım fakat nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum. Okula yürüyerek gidiyorum günde 4 kere 15 dakikalık yürüyüşlerle toplam 1 saat ediyor. Onun dışında okuldan hemen gelince p90xin günlük antremanını yapıyorum. Kilom normal fakat yağ oranını düşürmek istiyorum Günlük beslenme programım:
Sabah
1 Yumurta - 1 Bardak Pınar Light Süt - Muz veya Elma
Öğlen
Haşlanmış Tavuk yaklaşık olarak 1 tabak + yulaflı 5 tatlı kaşığıyla birlikte yoğurt
Antremandan Sonra
3 tatlı kaşığı protifar + 250 ml süt
Akşam
4 Köfte + 1 Bardak Ayran
Zeytinyağlı Salata
(genelde değişiyor fakat bu ayarda)
yanlış yaptıklarımı belirtirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler
16 yaşındayım bundan yaklaşık 7 ay önce 1.72 70 kilo civarındaydım daha sonra diyetisyen yardımı ve günlük yürüyüş-koşularla yaza 1.72 67 kilo gibi girdim ve şimdi de 1.74 boy 64 p90xe başladım fakat nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum. Okula yürüyerek gidiyorum günde 4 kere 15 dakikalık yürüyüşlerle toplam 1 saat ediyor. Onun dışında okuldan hemen gelince p90xin günlük antremanını yapıyorum. Kilom normal fakat yağ oranını düşürmek istiyorum Günlük beslenme programım:
Sabah
1 Yumurta - 1 Bardak Pınar Light Süt - Muz veya Elma
Öğlen
Haşlanmış Tavuk yaklaşık olarak 1 tabak + yulaflı 5 tatlı kaşığıyla birlikte yoğurt
Antremandan Sonra
3 tatlı kaşığı protifar + 250 ml süt
Akşam
4 Köfte + 1 Bardak Ayran
Zeytinyağlı Salata
(genelde değişiyor fakat bu ayarda)
yanlış yaptıklarımı belirtirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler