Beslenme programım sizce nasıl ?

ultrAlp

Üye
Sabah 9:00
2 tam yumurta(bazen haşlanmış, bazen omlet, bazen de menemen şeklinde), 100gr lor, 1 bardak light süt
Saat 12:00
Bir avuç badem, fındık, ceviz karışımı
Saat 15:00
200gr tavuk eti ve ayran veya ton balığı veya 200gr lorlu salata
Saat 19:00
1 kase çorba, 200gr tavuk ve ayran
Saat 20:30
1 meyve (elma, mandalina, portakal vs)
Saat 21:00
Antrenman
Saat 23:00
1 Bardak Light süt

NOT: Antrenmanım evde p90x programıdır. Boy 1.71 kilo 75. Ekmek, makarna, pilav gibi besinleri 68kg'ye düşene kadar almayı düşünmüyorum. Amaç aşağıdaki resimdeki gibi fit bir vücut. Programdaki eksikleri veya fazlaları güzel bir üslupla belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

images

2 tam yumurta(bazen haşlanmış, bazen omlet, bazen de menemen şeklinde), 100gr lor, 1 bardak light süt
Antrenman
1 Bardak Light süt

NOT: Antrenmanım evde p90x programıdır. Boy 1.71 kilo 75. Ekmek, makarna, pilav gibi besinleri 68kg'ye düşene kadar almayı düşünmüyorum. Amaç aşağıdaki resimdeki gibi fit bir vücut. Programdaki eksikleri veya fazlaları güzel bir üslupla belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

images
Güzel beslenme proğramın var yanlız istersen meyve fazla tükete bilirsin

Antrenman
1 Bardak Light süt

images
bi kere herkesin vücut yapısı farklı resimdeki gibi olamazsın senin vücut yapın belki ona göre uygun değil fit olabilirsin evet ama dediğim gibi aynısı olamazsın beslenme programına gelince güzel arkadaşın dediği gibi meyveyi biraz arttırabilirsin

Sabahları yumurtayı biraz artır derim yazdığın şeylerde şekerli tek şey meyve onuda fazla yemeni tavsiye etmem yiyeceksende muz yemeni tavsiye ederim yağı azalt yağsız beslen örneğin yemeklerde marketten değil doğal sıkma zeytinyağı yada doğal tereyağı kullan süt peynir yoğurt yağsız ye günde 2-2,5 litre ssu içmeye özen göster

Cevaplar için teşekkürler. Meyvenin az olması şekeri az tüketip yağ yakımını kolaylaştırmak için. Resime gelecek olursak örnek bir fit vücut. Aynısı olcam diye bir şey yok zaten. Bir de sorum olcak lor tüketiminde zorlanıyorum yerine hellim veya light kaşar peynir tüketsem nasıl olur? Çok kuru bir vücut istemiyorum bunlardan gelen yağ sıkıntı yaratır mı?

Teşekkürler..

Lor peynirini 1 yemek kaşığı zeytin yağı ekleyip tuz biber kekik ile yemesinin daha kolay olacağı kanaatindeyim, veya 2 yumurtayı lor peyniri ile birlikte omlet de yapabilirsin tercih senin.

Back
Yukarı