rednose7
Üye
Merhaba
Kilo:79
Boy:181
Kol:36
Omuz:117
Göğüs:108:
Bel:98
Yukarıdada belirttigim gibi olculerımı ytazdım ben 1 sene once bu sporu 1 sene kadar yapmıştım 1 sene ara vermek zorunda kaldım ve yeniden başladım bel bölgemde ciddi yağlanma var bu yağları eritmek için l-carnitine ve parçalamak içinde amino kullanıyorum size beslenme programımı yazıyorum .
Sabah:2 dilim beyaz peynir,2dilim tam buğday ekmeği,4 yumurta beyazı,domates,salata
Ara:Meyve yiyorum genelde kalorisiz meyveler elma , portakal gibi
Öğlen
ilav ve yanına tavuk yada kırmızı et yiyorum bazen bulgur oluyor pilav yerine ve yarım tabak civarı yiyorum oilavı,Yoğurt
Ara:Meyve,ve yoğurt
Akşam:Karpuz ve peynir yiyorum
Programımdaki eksikleri yada neleri çıkarıp neleri koymam gerektiği konusunda yardım ederseniz çok teşekkür ederim
Kilo:79
Boy:181
Kol:36
Omuz:117
Göğüs:108:
Bel:98
Yukarıdada belirttigim gibi olculerımı ytazdım ben 1 sene once bu sporu 1 sene kadar yapmıştım 1 sene ara vermek zorunda kaldım ve yeniden başladım bel bölgemde ciddi yağlanma var bu yağları eritmek için l-carnitine ve parçalamak içinde amino kullanıyorum size beslenme programımı yazıyorum .
Sabah:2 dilim beyaz peynir,2dilim tam buğday ekmeği,4 yumurta beyazı,domates,salata
Ara:Meyve yiyorum genelde kalorisiz meyveler elma , portakal gibi
Öğlen

Ara:Meyve,ve yoğurt
Akşam:Karpuz ve peynir yiyorum
Programımdaki eksikleri yada neleri çıkarıp neleri koymam gerektiği konusunda yardım ederseniz çok teşekkür ederim