Beslenme programım hakkında neler düşünüyorsunuz ?

rednose7

Üye
Merhaba

Kilo:79
Boy:181
Kol:36
Omuz:117
Göğüs:108:
Bel:98

Yukarıdada belirttigim gibi olculerımı ytazdım ben 1 sene once bu sporu 1 sene kadar yapmıştım 1 sene ara vermek zorunda kaldım ve yeniden başladım bel bölgemde ciddi yağlanma var bu yağları eritmek için l-carnitine ve parçalamak içinde amino kullanıyorum size beslenme programımı yazıyorum .

Sabah:2 dilim beyaz peynir,2dilim tam buğday ekmeği,4 yumurta beyazı,domates,salata

Ara:Meyve yiyorum genelde kalorisiz meyveler elma , portakal gibi

Öğlen:Pilav ve yanına tavuk yada kırmızı et yiyorum bazen bulgur oluyor pilav yerine ve yarım tabak civarı yiyorum oilavı,Yoğurt

Ara:Meyve,ve yoğurt

Akşam:Karpuz ve peynir yiyorum

Programımdaki eksikleri yada neleri çıkarıp neleri koymam gerektiği konusunda yardım ederseniz çok teşekkür ederim :)

Sağlıklı yağ almadıgın sürece vücut yağlarından kurtulamazsın.Aralarda meyve yemen bence yanlış,insülini gereksiz yükseltmek ağlanmaya neden olur.Meyveyi sabah kahvaltısında tüket başkada tüketme.Ara öğün illa yapacam diyorsan kuruyemiş ye tuzsuz olanlardan.Pilav olarak bulgur tüket.Akşam öğünün dünyanın en saçma öğünü.Salona gidiyosan kardiyo ve ağırlık çalışmalarını beraber yürüt.Evde spor yapacam diyorsan Shaun T. nin insanity programını uygulayabilirsin.İyi çalışmalar

Back
Yukarı