Beslenme programım hakkında bilgi istiyorum. Yardım ederseniz büyük sevap işlersiniz :)

Öncelikle 23 yaşındayım. 1.80 boy 75 kilo. İşim nedeniyle çok dengeli beslenemiyorum. İşimin el verdiği kadarıyla;
Sabah 08.00
2 yumurta beyazı 1 tam yumurta muzlü süt karışımı içiyorum.

10.30 spora gidiyorum

öğle
makarna-pilav 100 gram et-tavuk yada sebze yemeği
iki kaşık fıstık ezmesi

16.00
2 elma

akşam 19.00
makarna-pilav 100 gram et-tavuk yada sebze yemeği
iki kaşık fıstık ezmesi

akşam yatmadan önce
Meyve yiyorum. elme-muz-kivi-çilek ne bulursam :)

SİZCE PROGRAMIM YETERLİ Mİ? YETERSİZ İSE GEREKLİ OLANLAR NELER? NELER EKLEMELİYİM?

bana kalırsa kahvaltın biraz yetersiz.antrenmandan önce biraz daha karbonhidrat alırsan daha verimli çalışırsın.bi de yatmadan önce meyve yerine lor yemeni öneririm.protein dururken neden kardonhidrat alasın ki?et ve yumurtadan aldığın protein günde 60-65 gram bu da sana yetmez.hatta '' et tavuk ya da sebze'' yiyomuşsun akşamları.sebze olduğu günler aldığın protein miktarı 30gram.çok az.

bana kalırsa kahvaltın biraz yetersiz.antrenmandan önce biraz daha karbonhidrat alırsan daha verimli çalışırsın.bi de yatmadan önce meyve yerine lor yemeni öneririm.protein dururken neden kardonhidrat alasın ki?et ve yumurtadan aldığın protein günde 60-65 gram bu da sana yetmez.hatta '' et tavuk ya da sebze'' yiyomuşsun akşamları.sebze olduğu günler aldığın protein miktarı 30gram.çok az.
Doğru söylüyorsunuz. Ancak lor peyniri yemeyi denedim ama başaramadım. Başka bir öneriniz var mı lor peynir için ?

Bence çok şeker alıyosursunuz,yatmadan önce birşey yemeyin testosteronu baskılar.muzlu süt içmeyin potasyum kalsiyum emilimini azaltır.pilav ne tür?beyaz pirinçse tavsiye etmem,rafine ürün,gene şeker.glisemik endeksi çok fazla.tahıllı ekmek ve maden suyu tüketin,tavsiye ederim.balık yağı kullanın,B6 takviyesi alın.aslında söylenecek çok şey var.

Bence çok şeker alıyosursunuz,yatmadan önce birşey yemeyin testosteronu baskılar.muzlu süt içmeyin potasyum kalsiyum emilimini azaltır.pilav ne tür?beyaz pirinçse tavsiye etmem,rafine ürün,gene şeker.glisemik endeksi çok fazla.tahıllı ekmek ve maden suyu tüketin,tavsiye ederim.balık yağı kullanın,B6 takviyesi alın.aslında söylenecek çok şey var.
Ezildim resmen :) tahıllı ekmek tüketiyorum. maden suyunu arttırırım. yada zor olmazsa siz bana bir program tavsiye ederseniz sevinirim. :)

Üzgünüm kendime bile zar zor program yapıyorum,forumda aradığınız her şey mevcut,biraz araştırın.bol şans :)

Back
Yukarı