Canyucel
Üye
Selam arkadaşlar spor'a yeni başladım beslenme prograrımı yazayım her türlü yardım ve önerileriinizi bekliyorum..
Boy : 180 Kilo : 92 Amacım yağ oranını düşürmek ve kilo vermek ve kas inşa etmek
Beslenme programım:
Sabah :
Yulaf ezmesi-4 yumurta--lor peyniri--2 dilim tam tahıılıı ekmek
Ara öğün :
3 ceviz 3 badem
Öğle:
2 kutu ton balığı ve salata veya kıymalı yumurta salaata veya tavuk salata bu değişiyor günden güne..
Ant. sonrası :
Çikolatalı süt
Akşam :
Ne yemek yaparsa annem öğrenciyim genellikle sebze yemekleri ve et oluyor .
Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum .. Antreman progrramı olarak Gencvefit seviye 1 uyguluyorum . 3 gün antremana gidiyorum ve 3 gün kardiyo...
Beslenme programım bana protein açısından yetersiz geliyor .. Sizin önerileriniz yorumlarınız neler ? Şimdiden herkese teşekkürler..
Boy : 180 Kilo : 92 Amacım yağ oranını düşürmek ve kilo vermek ve kas inşa etmek
Beslenme programım:
Sabah :
Yulaf ezmesi-4 yumurta--lor peyniri--2 dilim tam tahıılıı ekmek
Ara öğün :
3 ceviz 3 badem
Öğle:
2 kutu ton balığı ve salata veya kıymalı yumurta salaata veya tavuk salata bu değişiyor günden güne..
Ant. sonrası :
Çikolatalı süt
Akşam :
Ne yemek yaparsa annem öğrenciyim genellikle sebze yemekleri ve et oluyor .
Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum .. Antreman progrramı olarak Gencvefit seviye 1 uyguluyorum . 3 gün antremana gidiyorum ve 3 gün kardiyo...
Beslenme programım bana protein açısından yetersiz geliyor .. Sizin önerileriniz yorumlarınız neler ? Şimdiden herkese teşekkürler..