Beslenme programı kilo alma konularınıda okudum

ben bütün konuları okudum fakat farklı farklı cevaplar görüyorum simdi ben 184 boyunda 63 kiloyum hoca bana kilo al diyor kilo almak içinde supplament al diyor ben sadece whey protein aldım bide 350 tane aminoasitim var fakat daha sporda 1 aylık olduğum için aminoasiti kullanmıyorum sadece whey protein gold standartı kullanıyorum

sizce kilo almak için illlede weight gainer almam lazımmı yoksa kendimde alabilirmiyim yağlı yemek istemiyorum fazla karın kaslarımın kaybolmasından korkuyorum

Aynı sorun bendede vardı 63 kg iken karın kaslarım hiç yoktu sonra karın ağırlıklı çalıştım kg 66 oldu ve görünüyorlar 4 tanesi kısacası kilo alman için sıkı beslenme gerekli whey sadece bi ek besin korkma karın kaslarım gider diye hacimsiz karın kasları pekte göze güzel görünmüyor en azından yaz a doğru kardio yaparsın ve daha hacimli şekil durur başarılar.

Kontrollü bir şekilde karbonhidrat alımını artırmalısın.Vücut agırlığının 4-5 katı gr yeterli olacaktır.

Vücudun kilo alımını sağlayan protein değildir.Protein kasın yenilenmesi aşamasında vücut tarafından kullanılır.

Başarılar.

Bence karbonhdrat kadar protein de kas yapılanmasından büyük rol oynar kaslar proteinden oluşur bunuda unutmamak lazım karbo + protein şeklinde beslenme programı hazırla kendine 3 saat arayla ye vücudunu aç bırakma

kusarcasına yiyeceksin bunun başka yolu yok.güzelde idmanını yaparsan alırsın.ben başlamadan önce 1.78 55 kiloydum şu anda 66 kiloyum 11 kilo almak kolay olmadı yağ oranımda % 9.

Back
Yukarı