can3509
Üye
Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım
boy:178
kilo:73
antrenman programı:haftada 5 gün ve 3 aydır yapıyorum amacım vücudumu hacimlendirmek tabiri caiz ise şişirmek
Sevgili abilerim ve arkadaşlar gittiğim spor salonunda hocalar pek anlamıyor beslenme programından hoca olduklarıda şüpheli konuyu uzatmadan beslenme programımı yazıyorum eksiklerini yanlışlarının düzeltilmesini rica ediyorum sizden
sabah: 4 yumurta beyazı küçük dilim yağsız peynir ve küçük bir dilim ekmek
ara öğün:1 adet ton balığı
öğlen:250 gr tavuk göğsü ve 250 gr makarna
2 saat ağırlık çalışıyorum ve başlamadan önce ne kadar doğru bilmiyorum fakat küçük paketlerden meyva suyu içiyorum
ara öğün(spordan çıktıktan 45 dakika sonra civarı):1 adet ton balığı
akşam(ortalama spor bitiminden 2 saat sonra): 250 gr tavuk göğsü ve 250 gr makarna
ve gece uyumadan 2 saat önce civarı yarım litre süt içiyorum
günlük protein toplamı:228 gr civarı
günlük karbonhidrat toplamı:350-400 gr civarı
yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim
boy:178
kilo:73
antrenman programı:haftada 5 gün ve 3 aydır yapıyorum amacım vücudumu hacimlendirmek tabiri caiz ise şişirmek

Sevgili abilerim ve arkadaşlar gittiğim spor salonunda hocalar pek anlamıyor beslenme programından hoca olduklarıda şüpheli konuyu uzatmadan beslenme programımı yazıyorum eksiklerini yanlışlarının düzeltilmesini rica ediyorum sizden
sabah: 4 yumurta beyazı küçük dilim yağsız peynir ve küçük bir dilim ekmek
ara öğün:1 adet ton balığı
öğlen:250 gr tavuk göğsü ve 250 gr makarna
2 saat ağırlık çalışıyorum ve başlamadan önce ne kadar doğru bilmiyorum fakat küçük paketlerden meyva suyu içiyorum
ara öğün(spordan çıktıktan 45 dakika sonra civarı):1 adet ton balığı
akşam(ortalama spor bitiminden 2 saat sonra): 250 gr tavuk göğsü ve 250 gr makarna
ve gece uyumadan 2 saat önce civarı yarım litre süt içiyorum
günlük protein toplamı:228 gr civarı
günlük karbonhidrat toplamı:350-400 gr civarı
yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim