mrthr35
Üye
merhabalar. 3. ayımı doldurdum. 3 ay içersinde 7 kilo verip biraz kas kütlemi arttırdım ve havaların soğumasıyla yağ yakımı neredeyse durdu gibi.
tüm vücut anremanı yapıyordum. bu yüzden yağ yakamıcağım için ve gelişme yavaşladığı içinde antrenörümün kendi eliyle seçerek yazdığı antreman programına geçtim.
3 gün ağırlık ve 20 şer dakikalık kardiyo şeklinde program var 1 gün ardından off.

vücudun son fotoğrafları şu şekilde.
kafamda 2 soru var 2 seçenek.
1. si almam gereken kaloriden 400 500 kalori az alıp ihtiyacım olan makroları tam ve temiz şekilde alıp karbonhidratı az kıssam mıdefinasyon dönemi gelene kadar.
2.ihtiyacım olan kalori kadar mı alsam ve maktolarıda tam alsam.
3.ihtiyacımdan daha fazla kalori alıp makrolarıda eksiksiz mi alsam.
ve vücut şeklini gördünüz. sizce yağ yakmaya çalışıp kas kütlemi koruyımı. yada yağ yakmayı ileri bir zamana bırakıp kas kütlesini arttırmayamı odaklanıyım.yada kışı clean bulk yaparak mı geçiriyim.
kilo 78 79 boy 1.78 yaş 22
yağ oranım hakkında bir tahminim yok.
kol 35 cm bel 90 omuz 121 göğüs 103 .
tüm vücut anremanı yapıyordum. bu yüzden yağ yakamıcağım için ve gelişme yavaşladığı içinde antrenörümün kendi eliyle seçerek yazdığı antreman programına geçtim.
3 gün ağırlık ve 20 şer dakikalık kardiyo şeklinde program var 1 gün ardından off.

vücudun son fotoğrafları şu şekilde.
kafamda 2 soru var 2 seçenek.
1. si almam gereken kaloriden 400 500 kalori az alıp ihtiyacım olan makroları tam ve temiz şekilde alıp karbonhidratı az kıssam mıdefinasyon dönemi gelene kadar.
2.ihtiyacım olan kalori kadar mı alsam ve maktolarıda tam alsam.
3.ihtiyacımdan daha fazla kalori alıp makrolarıda eksiksiz mi alsam.
ve vücut şeklini gördünüz. sizce yağ yakmaya çalışıp kas kütlemi koruyımı. yada yağ yakmayı ileri bir zamana bırakıp kas kütlesini arttırmayamı odaklanıyım.yada kışı clean bulk yaparak mı geçiriyim.
kilo 78 79 boy 1.78 yaş 22
yağ oranım hakkında bir tahminim yok.
kol 35 cm bel 90 omuz 121 göğüs 103 .