Beslenme hakkında yardım,yeni başladım

Selâmün aleyküm arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Daha once bahsedilmis olabilir yalniz konuları inceleme fırsatım olmadı. yardimci olursaniz sevinirim.
bu spora başlayalı 20 gün oldu. Yaptigim iş geregi düzgün bir beslenme programim yok.
gun icerisinde 4 yumurta, sütle karisik musli, 6 dilim tam buğday ekmek, pirinc pilavi, çiğ fındık, arada 50-60 gr tavuk izgara veya marketten alınma ton balığı , elma yiyorum. Zaman belirtmedim dedigim gibi duzene oturtamiyorum. Yeni oldugum icin protein tozu da kullanmıyorum. ama azıcık olsun gelismeyi gectim daha da zayifliyorum. Boyum 1.70 kilo 69
Ne yapmalıyım ben

Abi yanlıs anlamadıysam kilo almak istiyorsun eğer öyleyse kalori sayıcaksın günlük alman gereken kalori hesabı yapan siteler var . Senin bu kaloriden daha fazla yemen gerekiyor

Kardeşim öncelikle teşekkür ederim ilgilendigin için. Ben aslında salonda görüyorum böyle hacimli kişileri öyle bir vücut istemiyorum zayıf ama spor yaptığımı belli eden kaslı bir görüntü istiyorum. Benim sorunum daha çok et ürünleri tuketememek. Yani bunlari hazirlamaya vaktim kalmiyor. Hazir ürün ne yiyebilirim

Değerli üyemiz;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

- Konu başlığınız düzenlenmiştir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı