Limon|2012
Üye
Sabah 8.00: 1 Dilim tahıllı ekmek
1 Dilim ince kesilmiş peynir veya 100 gr lor
1adet Rafadan yumurta beyazı
Salatalık/Domates
Yeşil çay Limonlu
1o.oo :1/2 kase yulaf ezmesi
1/2 kase light yoğur
12.oo : 100gr Balık veya Yağsız Et veya Tavuk göğüsü veya pilav veya makarna
Arada fındık , elma falan yiyorum
17.oo : Body
18.00 : . Bu öğünde lifli beslenmeye çalışıyorum.Kereviz , fasulye, bakla , lahana, vs.
Yemekten sonra meyve falan yatmadan önce ya yoğur yiyorum yada süt içiyorum.
Programda hem kilo verme. Hem potein ağırlıklı yapmaya çalıştım.Kilo verme dediysemde vücut yağı azaltmak için.Öğünleri onun için sık tutmaya çalıştım.
kilo 80
boy 1.78
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:27 ----------
exsisman diğer konu başlıktan dolayı kilitlendi. Meyveleri sabaha al demiştin. Yorumun için teşekkürler
meyve yemekten 2 saat sonra yenmesi gerektiği için bir yere koyamadım nereye koymamı önerirsin ?
1 Dilim ince kesilmiş peynir veya 100 gr lor
1adet Rafadan yumurta beyazı
Salatalık/Domates
Yeşil çay Limonlu
1o.oo :1/2 kase yulaf ezmesi
1/2 kase light yoğur
12.oo : 100gr Balık veya Yağsız Et veya Tavuk göğüsü veya pilav veya makarna
Arada fındık , elma falan yiyorum
17.oo : Body
18.00 : . Bu öğünde lifli beslenmeye çalışıyorum.Kereviz , fasulye, bakla , lahana, vs.
Yemekten sonra meyve falan yatmadan önce ya yoğur yiyorum yada süt içiyorum.
Programda hem kilo verme. Hem potein ağırlıklı yapmaya çalıştım.Kilo verme dediysemde vücut yağı azaltmak için.Öğünleri onun için sık tutmaya çalıştım.
kilo 80
boy 1.78
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:27 ----------
exsisman diğer konu başlıktan dolayı kilitlendi. Meyveleri sabaha al demiştin. Yorumun için teşekkürler
meyve yemekten 2 saat sonra yenmesi gerektiği için bir yere koyamadım nereye koymamı önerirsin ?