Beslenme Günlüğüm yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.76 boyundayım 90 küsür kiloyum.Beslenme günlüğüm
Sabah
3 adet haşlanmış yumurta 1 adet salatalık 2 zeytin
öğlen:Izgara köfte
Akşam:Ton balıklı salata
Günlüğümde bir eksik varmıdır?Ne eklemeliyim ne çıkarmalıyım bu arada haftada 5 gün spora gidiyorum kardiyo ağırlıklı

beslenmen eksik günlük 1000 kalori bile değil.Bu programla yağlardan daha çok kaslardan gider haberin olsun aşağıdakileri ekle programına.

1 avuç fıstık badem fındık ekle
Kilo başına 1 gr karbonhidrat al.

beslenmen eksik günlük 1000 kalori bile değil.Bu programla yağlardan daha çok kaslardan gider haberin olsun aşağıdakileri ekle programına.

1 avuç fıstık badem fındık ekle
Kilo başına 1 gr karbonhidrat al.
hocam antremandan önce 1 avuç fındık badem tüketirim saat 17:00 gibi.Bir de yatmadan önce 1 bardak şekersiz süt içersem kalori ihtiyacımı karşılarmı

hocam antremandan önce 1 avuç fındık badem tüketirim saat 17:00 gibi.Bir de yatmadan önce 1 bardak şekersiz süt içersem kalori ihtiyacımı karşılarmı

örnek böyle olmalı programın yoksa kas kaybı kaçınılmaz.
kahvaltı 3 yumurta 1 salatalık 5 zeytin 1bardak yulaf ezmesi(70gr) 1 bardak süt
ara öğün:1 avuç fıstık
öğle:ızgara köfte
antrenmandan 2 saat önce:yarım tabak bulgur
antrenmandan sonra:ton balıklı salata
yatmadan: 1 bardak süt veya 100 gram lor peyniri

bu programla kas kaybını minimuma indirebilirsin.

örnek böyle olmalı programın yoksa kas kaybı kaçınılmaz.
kahvaltı 3 yumurta 1 salatalık 5 zeytin 1bardak yulaf ezmesi(70gr) 1 bardak süt
ara öğün:1 avuç fıstık
öğle:ızgara köfte
antrenmandan 2 saat önce:yarım tabak bulgur
antrenmandan sonra:ton balıklı salata
yatmadan: 1 bardak süt veya 100 gram lor peyniri

bu programla kas kaybını minimuma indirebilirsin.
hocam iş çıkışım 5.Saat 6 gibi bulguru yedikten sonra 7 gibi antremana giderim.Antreman çıkışım 9 olursa o saatten sonra ton balıklı salata yememin zararı varmıdır?

hocam iş çıkışım 5.Saat 6 gibi bulguru yedikten sonra 7 gibi antremana giderim.Antreman çıkışım 9 olursa o saatten sonra ton balıklı salata yememin zararı varmıdır?

akşam kaçda yattığına bağlı yedikden 2-3 saat sonra yatıyosan sıkıntı olmaz

Sa hocam bana uygun bi beslenme programı verirmisin 179 boy 80 kiloyum sabahları salona gidip antrenman yapıyorum öğleden sonra okul eve sadece aksam gidebiliyorum

Hocam benim programım da sormak istediğim bazı şeyler var ,cevaplarsanız çok sevinirim .176 boy 86 kg .ara ara body yaptım ,bel yıl önce başladım bir düzene oturtamadım .şimdi iki aydır düzenli yapıyorum umarım devam ederim .antrenmanda sıkıntım yok asıl sorun beslenmede .sabahları 4 yumurta beyazı ,20 zeytin iki dilim peynir bir bardak süt ve lor peyniri öğleyin sebze yemeği ve lor peyniri ile yapılmış ayran akşam ise ton balığı 160 ge olanlardan .ha bir de 15 çeşit çerezi karıştırdım sütle hamur yaptım her sabah bir dilim yiyorum yaklaşık 50 gr .ne düşünüyorsunuz bu konuda ,sanırım günde 100 110 gr protein alıyorum

Hocam benim programım da sormak istediğim bazı şeyler var ,cevaplarsanız çok sevinirim .176 boy 86 kg .ara ara body yaptım ,bel yıl önce başladım bir düzene oturtamadım .şimdi iki aydır düzenli yapıyorum umarım devam ederim .antrenmanda sıkıntım yok asıl sorun beslenmede .sabahları 4 yumurta beyazı ,20 zeytin iki dilim peynir bir bardak süt ve lor peyniri öğleyin sebze yemeği ve lor peyniri ile yapılmış ayran akşam ise ton balığı 160 ge olanlardan .ha bir de 15 çeşit çerezi karıştırdım sütle hamur yaptım her sabah bir dilim yiyorum yaklaşık 50 gr .ne düşünüyorsunuz bu konuda ,sanırım günde 100 110 gr protein alıyorum

jay cutler mi sandin Kendini ? O kadar sey yenir mi

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben yeterli beslenemediğimi düşünüyordum açıkçası.
ImageUploadedByTapatalk1413834033.961068.jpg

Tuz ekmek şeker asla yok ,olabildiğince protein kaynaklı beslenmeye çalışıyorum .yumurta balık dardanel ton ,et süt yoğurt lor peyniri ,normal peynir vs .siyah çay yok .iki aydır böyleyim ama daha istediğim hızda hacim kazanamıyorum .acaba beslenmem mi yanlış .protein tozu falan kullanmıyorum

Anladığım kadarıyla 2 aydır çalışıyorsun doğru mu anlıyorum eğer öyleyse ki bence gayet iyi gelismissiniz

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı