Özcan ÖZDİL
Üye
Merhaba,
Forumda yeniyim ama Konu beslenme olunca Beslenme başlığı altına yazmak en doğrusu olur diye düşündüm.
Yaklaşık 6 aydır BB ile uğraşıyorum ama (Ameliyat ve ramazandan dolayı) ara vermek zorunda kaldım. 1 hafta oldu yeniden başlayalı artık düzenli olarak spor yapmak ve beslenmek istiyorum yoksa vakit öldürmekten başka bişey yapmış olmucağımı anladım. O yüzden kendi hazırlamış olduğum beslenme programı mı ve kullanıcak olduğum Suppelementleri sizlere paylaşmak ve olumlu olumsuz fikirlerinizi almak istedim.
Kişisel Bilgiler:
Kilo:65
Boy:175
Sabah Kalkış : 06:00
* 1 tatlı kasesi Yulaf ezmesi içinde (1 adet muz , 2 tatlı kaşığı çikolata , 1 bardak süt)
* 1 adet tam yumurta
* 1 adet yumurta beyazı
* Bal , Peynir ve Zeytin
* 1 Bardak Meyve Suyu
07:30 - 08:00 işe başlama
* 1 Bardak kahve
Ara Öğün için Tavsiyelerinizi Bekliyorum..
Öğlen Yemeği : 13:00
Öğlen yemeği konusunda pek seçeneğim yok iş yerinde o gün ne yemek varsa menüyü az çok bildiğim için genelde protein ağırlıklı oluyor içerikler ama biraz yağlı oluyor artık ben yağsız almak için özen göstericem.
İş bırakma 17:00
Sporu iş çıkışı ve akşam yemeğinden önce yapmak benim için en iyisi çünkü salon biraz kalabalık olabiliyor akşam saatlerinde o yüzden en iyi bu ara diye düşünüyorum ve hep bu arada gitmeye çalışıyorum.
Akşam Yemeği
* 2 Adet Tavuk Göğsü
* 1 Tabak Pirinç Pilavı
* Bir Kase Yoğurt
* Bunların yanında aklınıza gelebilecek yeşillikler.
Yatmadan Önce 1 Adet Yeşil Elma.
Saat 22:00 Uyuma.
Kullanılacak olan Supplementler :
Gaspari Bcaa 6000 Amino Asit
MUSCLETECH PREMIUM WHEY PROTEIN
Supplement Kullanımları hakkında da görüşlerinizi bekliyorum.
Genel olarak beslenme programım bu olacak eklememi ve çıkarmamı tavsiye ettiğiniz besinleri söylerseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler .
İyi çalışmalar. bench_O
Forumda yeniyim ama Konu beslenme olunca Beslenme başlığı altına yazmak en doğrusu olur diye düşündüm.
Yaklaşık 6 aydır BB ile uğraşıyorum ama (Ameliyat ve ramazandan dolayı) ara vermek zorunda kaldım. 1 hafta oldu yeniden başlayalı artık düzenli olarak spor yapmak ve beslenmek istiyorum yoksa vakit öldürmekten başka bişey yapmış olmucağımı anladım. O yüzden kendi hazırlamış olduğum beslenme programı mı ve kullanıcak olduğum Suppelementleri sizlere paylaşmak ve olumlu olumsuz fikirlerinizi almak istedim.
Kişisel Bilgiler:
Kilo:65
Boy:175
Sabah Kalkış : 06:00
* 1 tatlı kasesi Yulaf ezmesi içinde (1 adet muz , 2 tatlı kaşığı çikolata , 1 bardak süt)
* 1 adet tam yumurta
* 1 adet yumurta beyazı
* Bal , Peynir ve Zeytin
* 1 Bardak Meyve Suyu
07:30 - 08:00 işe başlama
* 1 Bardak kahve
Ara Öğün için Tavsiyelerinizi Bekliyorum..
Öğlen Yemeği : 13:00
Öğlen yemeği konusunda pek seçeneğim yok iş yerinde o gün ne yemek varsa menüyü az çok bildiğim için genelde protein ağırlıklı oluyor içerikler ama biraz yağlı oluyor artık ben yağsız almak için özen göstericem.
İş bırakma 17:00
Sporu iş çıkışı ve akşam yemeğinden önce yapmak benim için en iyisi çünkü salon biraz kalabalık olabiliyor akşam saatlerinde o yüzden en iyi bu ara diye düşünüyorum ve hep bu arada gitmeye çalışıyorum.
Akşam Yemeği
* 2 Adet Tavuk Göğsü
* 1 Tabak Pirinç Pilavı
* Bir Kase Yoğurt
* Bunların yanında aklınıza gelebilecek yeşillikler.
Yatmadan Önce 1 Adet Yeşil Elma.
Saat 22:00 Uyuma.
Kullanılacak olan Supplementler :
Gaspari Bcaa 6000 Amino Asit
MUSCLETECH PREMIUM WHEY PROTEIN
Supplement Kullanımları hakkında da görüşlerinizi bekliyorum.
Genel olarak beslenme programım bu olacak eklememi ve çıkarmamı tavsiye ettiğiniz besinleri söylerseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler .
İyi çalışmalar. bench_O