Arkadaşlar merhaba,
3.5 aydır VG yapıyorum haftada en az 2 gün crunch derslerine katılıyorum göbeğimde az da olsa erime mevcut.85 kılodan 77 ye düştüm boy 1.85 . Çalıştığım için çok sağlıklı beslenemıyorum hazır yemekler nedenıyle ama hamur vbtüketmiyorum. Ekmeği yulaf veya kepekli ekmek olarak tüketiyorum. Beslenme düzenim ile ilgili yorumlarınızı ve tavsiyerlinizi bekliyorum. Hayırlı akşamlar.
Sabahları
yoğur + 1 su bardağı yulaf ezmesi + kuru üzüm
yumurta ve yulaf ezmesini karıstırıp pişiriyorum
bazende sadece 1 paket yulaflı bisküvi tüketiyorum yanında şekersiz çay
Öğle arası (günlük olarak değişmekte )
Yarım tavuk (Piliç çevirme) yarım porsıyon pirinç veya bulgur pilavı + Çorba
Haşlama sebzeli patatesli tavuk + yoğurtlu makarna + 2 dilim kepekli ekmek
1 porsıyon kuru fasulye / etli nohut + piriç veya bulgur pilavı +2 dilim kepekli ekmek
1 porsıyon ızgara köfte / kebap çeşitleri + bulgur pilavı + salata + 2 dilim kepekli ekmek
1 kutu ton balığı + 6 adet dilim peynir + 2 adet salatalık + 2 adet domates
çorba + kavurma + bulgur pilavı 1 porsıyon +2 dilim kepekli ekmek
çorba + yoğurtlu makarna + sulu yemek + 2 dilim kepekli ekmek
Spor öncesi çok sıklıkla olmasada
badem, fıstık,fındık,kuru üzüm,ceviz karışımı
2 adet muz
spordan 40 dk önce 3 adet Multipower BCAA spordan sonra 3 adet bol su ile alıyorum
Spordan Sonra Allah ne verdiyse
)
Yağlı yememeye özen gösteriyorum fakat her yemekte yağ olmazsa olmaz ama sulu yemek,bulgur veya pirinç pilavı, makarna, dolma çeşitleri tarzında yemekte ne varsa abartmadan yiyorum. Gün içerisinde şekersiz çay, kahve , meyveli soda tüketiyorum. Çok nadir çikolata yiyorum ve dediğim gibi hamurişi tütekmiyorum.
Bu şekilde beslenıyorum. Yanlış ve doğrularımı , eksiklerimi değerlendirirseniz sevinirim.
3.5 aydır VG yapıyorum haftada en az 2 gün crunch derslerine katılıyorum göbeğimde az da olsa erime mevcut.85 kılodan 77 ye düştüm boy 1.85 . Çalıştığım için çok sağlıklı beslenemıyorum hazır yemekler nedenıyle ama hamur vbtüketmiyorum. Ekmeği yulaf veya kepekli ekmek olarak tüketiyorum. Beslenme düzenim ile ilgili yorumlarınızı ve tavsiyerlinizi bekliyorum. Hayırlı akşamlar.
Sabahları
yoğur + 1 su bardağı yulaf ezmesi + kuru üzüm
yumurta ve yulaf ezmesini karıstırıp pişiriyorum
bazende sadece 1 paket yulaflı bisküvi tüketiyorum yanında şekersiz çay
Öğle arası (günlük olarak değişmekte )
Yarım tavuk (Piliç çevirme) yarım porsıyon pirinç veya bulgur pilavı + Çorba
Haşlama sebzeli patatesli tavuk + yoğurtlu makarna + 2 dilim kepekli ekmek
1 porsıyon kuru fasulye / etli nohut + piriç veya bulgur pilavı +2 dilim kepekli ekmek
1 porsıyon ızgara köfte / kebap çeşitleri + bulgur pilavı + salata + 2 dilim kepekli ekmek
1 kutu ton balığı + 6 adet dilim peynir + 2 adet salatalık + 2 adet domates
çorba + kavurma + bulgur pilavı 1 porsıyon +2 dilim kepekli ekmek
çorba + yoğurtlu makarna + sulu yemek + 2 dilim kepekli ekmek
Spor öncesi çok sıklıkla olmasada
badem, fıstık,fındık,kuru üzüm,ceviz karışımı
2 adet muz
spordan 40 dk önce 3 adet Multipower BCAA spordan sonra 3 adet bol su ile alıyorum
Spordan Sonra Allah ne verdiyse

Yağlı yememeye özen gösteriyorum fakat her yemekte yağ olmazsa olmaz ama sulu yemek,bulgur veya pirinç pilavı, makarna, dolma çeşitleri tarzında yemekte ne varsa abartmadan yiyorum. Gün içerisinde şekersiz çay, kahve , meyveli soda tüketiyorum. Çok nadir çikolata yiyorum ve dediğim gibi hamurişi tütekmiyorum.
Bu şekilde beslenıyorum. Yanlış ve doğrularımı , eksiklerimi değerlendirirseniz sevinirim.