NiTian ErXing
Üye
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve spora başlayalı da çok uzun bir süre olmadı. Öncelikle amacım yağ yakmak 1.74 Boy, 80 Kiloyum şu anda. Ağırlık çalışıyorum 3 gün çalışıp 1 gün dinlenme şeklinde. Bir beslenme düzenim var ancak bir soru sormak istiyorum bu konuda çok araştırma yaptım ama doğru dürüst bir yanıt bulamadım o yüzden buraya sormak istedim.
Resimde de göreceğiniz üzere günlük uyguladığım düzen bu. Yağ yakmak için bu düzeni uyguluyorum spordan sonra protein almalı mıyım? 9.30 gibi antrenman bitiyor ve 12 de yatıyorum. Ve beslenme düzenimde bir sorun var mı eklenecek veya değiştirilecek bir yer. Umarım bu konu hakkında kafamdaki soru işaretlerini yok edersiniz, teşekkürler.

Resimde de göreceğiniz üzere günlük uyguladığım düzen bu. Yağ yakmak için bu düzeni uyguluyorum spordan sonra protein almalı mıyım? 9.30 gibi antrenman bitiyor ve 12 de yatıyorum. Ve beslenme düzenimde bir sorun var mı eklenecek veya değiştirilecek bir yer. Umarım bu konu hakkında kafamdaki soru işaretlerini yok edersiniz, teşekkürler.