Fitbodurx27
Üye
Abilerim, dostlarım, kardeşlerim, bodyforumtr üyeleri;
65 kilo 1.80boyundayım 3 aydır fitness yapıyorum evde tek başıma, ektomorf vücut yapısına sahibim ama forumdaki ektomorf gibi kilo alma yada kilo verme gibi bi problemim yok istediğim zaman alıp verebiliyorum. Çok yüksek karbonhidratlı beslendiğim zaman göbek çevremde yağ birikmesi oluyor. İşte benim kendi çabalarımla hazırladıgım beslenme programım:
1.ÖGÜN: 3 yumurta- 100gram yulaf-KAHVE
2.ÖĞÜN: ELMA YADA MUZ
3:ÖĞÜN: 100 GRAM TAVUK GÖGSÜ (ÜSTÜNE HARDAL SOSU DÖKÜYORUM SADECE)
4.ÖĞÜN: 100 GRAM LOR PEYNİRİ VE PATATES
(ANTRENMAN YAPIYORUM)
5.ÖĞÜN: KIRMIZI ET VEYA KURU FASÜLYE, BEZELYE, BAMYA VS TARZI BAKLAGİLLER
6.ÖĞÜN: YOĞURT
Dediğim gibi ektomorfum ama hiç kilo alma problemim yok spora başlamadan önce 80 kiloydum ama kollarım 29 cm di 3 ayda 65kiloya düştüm kollarım 34cm.
İyi yada kötü bütün yorumlara açığım eklemek istedikleriniz veyahut bu olmamış bunu çıkar dedikleriniz varsa lütfen benimle paylaşın.
65 kilo 1.80boyundayım 3 aydır fitness yapıyorum evde tek başıma, ektomorf vücut yapısına sahibim ama forumdaki ektomorf gibi kilo alma yada kilo verme gibi bi problemim yok istediğim zaman alıp verebiliyorum. Çok yüksek karbonhidratlı beslendiğim zaman göbek çevremde yağ birikmesi oluyor. İşte benim kendi çabalarımla hazırladıgım beslenme programım:
1.ÖGÜN: 3 yumurta- 100gram yulaf-KAHVE
2.ÖĞÜN: ELMA YADA MUZ
3:ÖĞÜN: 100 GRAM TAVUK GÖGSÜ (ÜSTÜNE HARDAL SOSU DÖKÜYORUM SADECE)
4.ÖĞÜN: 100 GRAM LOR PEYNİRİ VE PATATES
(ANTRENMAN YAPIYORUM)
5.ÖĞÜN: KIRMIZI ET VEYA KURU FASÜLYE, BEZELYE, BAMYA VS TARZI BAKLAGİLLER
6.ÖĞÜN: YOĞURT
Dediğim gibi ektomorfum ama hiç kilo alma problemim yok spora başlamadan önce 80 kiloydum ama kollarım 29 cm di 3 ayda 65kiloya düştüm kollarım 34cm.
İyi yada kötü bütün yorumlara açığım eklemek istedikleriniz veyahut bu olmamış bunu çıkar dedikleriniz varsa lütfen benimle paylaşın.