emresenosun
Üye
boyum 1.90 kilom 86.Daha önce 78 kıloydum ve 5 ay gibi kısa bir sürede 100 kilo oldum sınav dolayısıyl****ilolarımı verdim ve devam ediyorum.2 aya yakındır düzenli olarak sporumu yapıyorum.3 gün bölgesel antrenman 1 gün dinlenme şeklinde calısıyorum. 80-82 kiloya düşmeyi hedefliyorum.
Sabah
2 yumurta
300ml yogurt
2yemek kasıgı dolusu yulaf ezmesi
Antrenmandan 2saat önce
200ml yogurt
Antrenmandan 30dk Önce
multipower whey 30gr(3ölçek)
Antrenmandan Hemen Sonra
multipower whey 30gr (3ölçek)
Aksam
Menemen (2yumurta 2domatesli) ya da 2yumurta 2domates
Antrenmanım önce 15-20dk kardiyo daha sonra 1.gün gogus-önkol 2.gün sırt-arkakol 3.gün omuz-bacak/ bir boş bir dolu şeklinde de karın kası.
Bu şekilde besleniyorum ve antrenman yapıyorum.Sizce dogru mu ? Glikoz alınması gerekiyormus kortizol falan hiç bilmiyorum bu ve bunun gibi şeyleri yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Başka takviye de ne yazık ki alamam :S
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Sabah
2 yumurta
300ml yogurt
2yemek kasıgı dolusu yulaf ezmesi
Antrenmandan 2saat önce
200ml yogurt
Antrenmandan 30dk Önce
multipower whey 30gr(3ölçek)
Antrenmandan Hemen Sonra
multipower whey 30gr (3ölçek)
Aksam
Menemen (2yumurta 2domatesli) ya da 2yumurta 2domates
Antrenmanım önce 15-20dk kardiyo daha sonra 1.gün gogus-önkol 2.gün sırt-arkakol 3.gün omuz-bacak/ bir boş bir dolu şeklinde de karın kası.
Bu şekilde besleniyorum ve antrenman yapıyorum.Sizce dogru mu ? Glikoz alınması gerekiyormus kortizol falan hiç bilmiyorum bu ve bunun gibi şeyleri yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Başka takviye de ne yazık ki alamam :S
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler