BCB
Üye
Merhaba arkadaşlar. Direk konuya polis okulundayım bu sporada burda başladım.Özet geçicem önerileri bekliyorum.
Haftada 4 gün idman yapıyorum (4. ayım) Takviyeler : Multipower Whey(bitti) - 3Matrix Hardline ve UNIVERSAL 2700 Kullanıyorum.
Bilgi olarak birikimim vardı bu site sayesindede geliştirdim dikkat ettim.
İlk başladığımda 78 kilo % 19 yağ vardı şu an 71 Kiloyum %14 yağ oranı 44.5 kas var yüzde 5 de iç yağ oranım.
Bacak antremanı 1 Gün Karın ile beraber . Öteki kas gruplarınıda Böldüm art arda değil. Karın haftada 3 gün.
Şimdi definasyonu bırakıp hacim almaya geçtim kütle ve çizgiler oluştu four pack var diyebilirim . Bu özetlerden sonra beslenme düzenine geçiyorum.
Bizde çıkan yemeklere katılıyoruz ekstra mutfakta harikalar yapma şansımız yok ama yinede kovalıyoruz.
- Sabah 2 dilim beyaz peynir (spor günleri 3 yumurta) zeytin ve kepek ekmeği
* 2 saat sonra ;
- 150 Gram yulaf(boş yoğurt kabının içine
) Süt ve maviyeşil yada gelirse muz doğruyorum .
* 1 Saat sonra ;
- 1 Adet elma
* 1 Saat sonra ;
- 1 Avuç fındık
* Öğle yemeği (genelde ) : bulgur , köfte(ekmeksiz çıkıyo şansa) , kurufasülye nohut yeşilmercimek tavuk balık tarzı yemekler çıkıyor. bazen ise pırasa lahana çıkıyor onlar çıkınca yemiyorum yerine yarımkilo yoğurt K-flex yapıyorum.
*Yine ara öğün 1 adet elma
-Akşam yemeği : Etimek yoğurt (öğlen yoğurt yediysem) Genelde makarna çıkıyor çok az yiyorum. Yine kantinden ton balığı vs alıyorum.
İdmandan önce ( 19:15 gibi) Su ile 44 Gram Whey + 3 Aminoasit)
İdman başlangıcı : 8:30
İdmandan sonrası : 10:00 = 44 Gram Whey + 3 Aminoasit)
Toplamda : 2.5 Litre Su tüketiyorum . 500 Gram yoğurt , 500 Gram süt.
Spor yapmadğm günler yumurta ve whey kullanmıyorum geri kalan öğüler aynı.
Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum beslenme düzenim uygunsada böyle devam etmeli miyim cevap bekliyorum ? Gelişimi hızlandırıcak öneriler var mı?
Haftada 4 gün idman yapıyorum (4. ayım) Takviyeler : Multipower Whey(bitti) - 3Matrix Hardline ve UNIVERSAL 2700 Kullanıyorum.
Bilgi olarak birikimim vardı bu site sayesindede geliştirdim dikkat ettim.
İlk başladığımda 78 kilo % 19 yağ vardı şu an 71 Kiloyum %14 yağ oranı 44.5 kas var yüzde 5 de iç yağ oranım.
Bacak antremanı 1 Gün Karın ile beraber . Öteki kas gruplarınıda Böldüm art arda değil. Karın haftada 3 gün.
Şimdi definasyonu bırakıp hacim almaya geçtim kütle ve çizgiler oluştu four pack var diyebilirim . Bu özetlerden sonra beslenme düzenine geçiyorum.
Bizde çıkan yemeklere katılıyoruz ekstra mutfakta harikalar yapma şansımız yok ama yinede kovalıyoruz.
- Sabah 2 dilim beyaz peynir (spor günleri 3 yumurta) zeytin ve kepek ekmeği
* 2 saat sonra ;
- 150 Gram yulaf(boş yoğurt kabının içine
* 1 Saat sonra ;
- 1 Adet elma
* 1 Saat sonra ;
- 1 Avuç fındık
* Öğle yemeği (genelde ) : bulgur , köfte(ekmeksiz çıkıyo şansa) , kurufasülye nohut yeşilmercimek tavuk balık tarzı yemekler çıkıyor. bazen ise pırasa lahana çıkıyor onlar çıkınca yemiyorum yerine yarımkilo yoğurt K-flex yapıyorum.
*Yine ara öğün 1 adet elma
-Akşam yemeği : Etimek yoğurt (öğlen yoğurt yediysem) Genelde makarna çıkıyor çok az yiyorum. Yine kantinden ton balığı vs alıyorum.
İdmandan önce ( 19:15 gibi) Su ile 44 Gram Whey + 3 Aminoasit)
İdman başlangıcı : 8:30
İdmandan sonrası : 10:00 = 44 Gram Whey + 3 Aminoasit)
Toplamda : 2.5 Litre Su tüketiyorum . 500 Gram yoğurt , 500 Gram süt.
Spor yapmadğm günler yumurta ve whey kullanmıyorum geri kalan öğüler aynı.
Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum beslenme düzenim uygunsada böyle devam etmeli miyim cevap bekliyorum ? Gelişimi hızlandırıcak öneriler var mı?