Arkadaşlar internetten baktığım birkaç makaleye dayanarak kendime bir beslenme programı yaptım. Sizlerde bakıp ne eksik ne fazla söylermisiniz.
Öncelikle amacım kilo almak. 57 Kiloyum...
Kilo alıyorum ancak çok yavaş alıyorum.
3. 3,5 KG lik karbonhidrat tozuna yeni başladım 2 kutu bitirdim alabildiğim sadece 8 kilo oldu. Metabolizmam sanırım hızlı çalışıyor zor kilo alıyorum. Hayatımda ilk defa 50 li kiloları gördüm diyebilirim
ama daha hızlı kilo almayı planlıyorum.
Forumdaki birkaç beslenme programını gördüm açıkcası bana fazla abartılı geldi. Birde maddi durumu göz önünde bulundurursak bazıları aşırı uç durumda geliyor insana.
Kahvaltı:
4 Yumurta Beyazı
+ Kahvaltı (Çikolata peynir agılıklı yapıyorum.)
2 Ölçek karbonhidrat Tozu
Öğle yemeği:
Makarna veya Bulgur pilavı
Kırmızı Et veya Beyaz ET
Salata, Yogurt
2 Ölçek Karbonhidrat Tozu + 2x Beef Amino + Kretin
(Bu arada Spora gidip geliyorum. Ve spordan sonra fındıklı tablet çikolata bitiriyorum bir tane.
Spor programım bölgesen program. 3 gün devam 1 gün off 2 gün devam 1 gün off olmak şeklinde 5 gün gidip 2 gün tatil veriyorum her hafta. Düzenli olarak gidiyorum 5 aydı. Ama fazla bir gelişme olmadıgını hissediyorum. Açıkcası tribe girdim biraz...)
Akşam Yemeği:
Makarna veya Bulgur pilavı.
Çorba
Yogurt veya Salata
2 Ölçek Karbonhidrat Tozu.
Beslenme programım iyimi ? Kretin ve amino asit de kullanıyorum. 5 Aydır spor yapıyorum ve yaklaşık 8 kilo kadar aldım. 1.77 Boyum var hala çok zayıfım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Öncelikle amacım kilo almak. 57 Kiloyum...
Kilo alıyorum ancak çok yavaş alıyorum.
3. 3,5 KG lik karbonhidrat tozuna yeni başladım 2 kutu bitirdim alabildiğim sadece 8 kilo oldu. Metabolizmam sanırım hızlı çalışıyor zor kilo alıyorum. Hayatımda ilk defa 50 li kiloları gördüm diyebilirim

Forumdaki birkaç beslenme programını gördüm açıkcası bana fazla abartılı geldi. Birde maddi durumu göz önünde bulundurursak bazıları aşırı uç durumda geliyor insana.
Kahvaltı:
4 Yumurta Beyazı
+ Kahvaltı (Çikolata peynir agılıklı yapıyorum.)
2 Ölçek karbonhidrat Tozu
Öğle yemeği:
Makarna veya Bulgur pilavı
Kırmızı Et veya Beyaz ET
Salata, Yogurt
2 Ölçek Karbonhidrat Tozu + 2x Beef Amino + Kretin
(Bu arada Spora gidip geliyorum. Ve spordan sonra fındıklı tablet çikolata bitiriyorum bir tane.
Spor programım bölgesen program. 3 gün devam 1 gün off 2 gün devam 1 gün off olmak şeklinde 5 gün gidip 2 gün tatil veriyorum her hafta. Düzenli olarak gidiyorum 5 aydı. Ama fazla bir gelişme olmadıgını hissediyorum. Açıkcası tribe girdim biraz...)
Akşam Yemeği:
Makarna veya Bulgur pilavı.
Çorba
Yogurt veya Salata
2 Ölçek Karbonhidrat Tozu.
Beslenme programım iyimi ? Kretin ve amino asit de kullanıyorum. 5 Aydır spor yapıyorum ve yaklaşık 8 kilo kadar aldım. 1.77 Boyum var hala çok zayıfım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler