Besinlerin Piştikten sonraki protein miktarı

akem87

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bu beslenme ile ilgili kafama bir şey takıldı.Başlıktan da anlaşılacağı üzere
sorum şu örneğin tavuk göğsü için protein miktarı 30 gr civarında.peki bu piştikten sonra vücut bunun ne kadarını alıyor? tabiki bu diğer besinler içinde geçerli bunu ölçmenin bir yöntemi var mıdır?
 
aslında bu ölçümlerine ne baz alınarak yapıldığınıda bilmek gerek, yedikten sonra vucutta ölçümmü yapıyorlar ?dolayısıylsa zaten piştikten sonra değerler olur...
 
aslında bu ölçümlerine ne baz alınarak yapıldığınıda bilmek gerek, yedikten sonra vucutta ölçümmü yapıyorlar ?dolayısıylsa zaten piştikten sonra değerler olur...


Yazımı daha dikkatli okursan benimde aynı şeyden bahsettiğimi anlarsın benim sorumda piştikten sonraki değerin ne olduğu
 
benim bildigim vücut tavuk balık et vs gibi besinlerin proteinlerini yüzde 97 sindiriyor
 
Back
Yukarı