Besinlerin Piştikten sonraki protein miktarı

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve akem87 tarafından 18 Eylül 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. akem87
    Offline

    akem87 Üye

    Katılım:
    11 Mart 2010
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    Merhaba arkadaşlar,

    Bu beslenme ile ilgili kafama bir şey takıldı.Başlıktan da anlaşılacağı üzere
    sorum şu örneğin tavuk göğsü için protein miktarı 30 gr civarında.peki bu piştikten sonra vücut bunun ne kadarını alıyor? tabiki bu diğer besinler içinde geçerli bunu ölçmenin bir yöntemi var mıdır?
     
  2. erkan89
    Offline

    erkan89 Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2008
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aslında bu ölçümlerine ne baz alınarak yapıldığınıda bilmek gerek, yedikten sonra vucutta ölçümmü yapıyorlar ?dolayısıylsa zaten piştikten sonra değerler olur...
     
  3. akem87
    Offline

    akem87 Üye

    Katılım:
    11 Mart 2010
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    18

    Yazımı daha dikkatli okursan benimde aynı şeyden bahsettiğimi anlarsın benim sorumda piştikten sonraki değerin ne olduğu
     
  4. akem87
    Offline

    akem87 Üye

    Katılım:
    11 Mart 2010
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    bu konuyla ilgili yardım eder misiniz?
     
  5. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    885
    Beğenileri:
    528
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    benim bildigim vücut tavuk balık et vs gibi besinlerin proteinlerini yüzde 97 sindiriyor
     

Sayfayı Paylaş