Pain&Gain
Üye
Pazartesi günü antreman a gitmeden önce yulaf ezmesi kurabiyelerimden yemiştim , biraz bayatlardı ... bişey olmaz dedim karbonhidrata ihtiyacım var biraz sert olsada yerim dedim zehirlendim
ilk belirtiler antremanda başladı , triceps biceps günümdü , triceps antremanım çıktı biceps e geçtigimde sanki antremana dolu mideyle gelmişcesine gücüm kalmadı midem bulanmaya başladı , başta antremandan 1 saat önce yemek yememe bağladım , zehirlenmiş olma ihtimalim aklıma gelmemişti , neyse antremanı yarıda bıraktım eve geldim antreman sonrası öğünümü yarım yamalak yedim , erkenden uyudum .. gece berbattı .. kusmamak için kendimi zorladım , yanlış yapmışım , kusmaktan kaçış olmuyo böle durumlarda öle veya böle bi şekilde kusmadan rahatlanmıo sabah kustum rahatladım sandım ama aradan bikaçsaat daha geçti yine kustum , ateşim çıktı üşümeye faln başladım çok siddetli ishal oldum ... iştah 0 a indi , hiçbişeyi yiyemiodum , aradan kaç gün geçti hala yiyemiorum spor a ara
vermek zorunda kaldım tabi , pazartesinden beri ne antreman yapabiliorum nede bişey yiyebiliorum .. gerçekten berbat bişey ... hani bi kız vardı aneroksiya norvesa hastası aynen onun gibi oldum
yavaş yavaş düzeliorum ama hala ishalim ve iştahsızlıgım devam ediyor .. daha zehiri tam olarak atamadim vücudumdan .. sanki yeek borumda bişey var asidik ama anlayamadım ...
bi tavsiyeniz var mi arkadaslar böle bitkisel faln
zehir yapıştı gitmio çok uzadı gibime gelio , sizce normal mi

vermek zorunda kaldım tabi , pazartesinden beri ne antreman yapabiliorum nede bişey yiyebiliorum .. gerçekten berbat bişey ... hani bi kız vardı aneroksiya norvesa hastası aynen onun gibi oldum

bi tavsiyeniz var mi arkadaslar böle bitkisel faln