Besin takviye ürünleri nasildir ?

MERHABA . BEN 15 YAŞINDAYIM FİTNESS İLE UĞRAŞIYORUM AYNI ZAMANDA FUTBOLCUYUM . BOYUM 1.76 KİLOM 75 KARIN KASLARINI DAHA ÇOK BELİRGİN HALE GETİRMEK İSTİYORUM SPOR SALONUNDAKİ HOCAMA SORDUM PRTOTEİN TOZU VE L-CARNİTİNE ÜRÜNLERİNİ ÖNERDİ BENİM İÇİN BUNUN ZARARLARI OLUR MU KULLANMALIMIYIM KARACİĞERİ BİTİRİYOR DİYE BİLİYORUM .. dumbelllls

15 yasindasin once beslenmene idmanina dikkat et, o oneride bulunan hocandan da uzak dur.

Şu öğrencilerini yolunacak kaz olarak gören hocalardan nefret ediyorum.!!

Şöyle diktatör ruhlu birisi bu adamları tümden yok etmeden bu iş çözülmeyecek herhalde..!

Sen futbola devam et ve biraz ağırlık çalışması kombine et futbola, kendini zorlamadan ve abartmadan, yaşın daha genç hiçbir takviyeye gerek yok ve hiçbirisi seni o muhteşem karın kaslarına veya vücuda ulaştırmayacak bunu bil.

Doğal beslenmeyle, kaliteli dinlenmeyle devam et. O "hoca" ile de bağlarını kopart.

l-carnitinde karaciğeri filan bitirmez.

Şu öğrencilerini yolunacak kaz olarak gören hocalardan nefret ediyorum.!!

Şöyle diktatör ruhlu birisi bu adamları tümden yok etmeden bu iş çözülmeyecek herhalde..!

Doğal beslenmeyle, kaliteli dinlenmeyle devam et. O "hoca" ile de bağlarını kopart.

.

Doğru söze ne hacet.

Teşekkür ederim sağolun cevaplarınız için uzak dururum bende spor salonumu değiştirmeyi planlıyordum isabet oldu :) thums:

Back
Yukarı