Berbat supplementi tatlandırmak ?

Böyle bir şey mümkün mü acaba ? Tadı gerçekten berbat afedersiniz kusasım geliyor , kakaolu protein tozum var ve berbat :(

Hardline vmax 2300 gr. kakaolu , su ile birlikte içiyorum süt ile denedim o da olmadı , hatta kakaolu sütle alıp denedim yine olmadı :(

Kakao kıvamı çok yoğun sanırım; evet var öyle.. bana da denk gelmişti. Bitince üzerimden yük kalktı. Yarım yağlı sütle denedin mi?

Kakao kıvamı çok yoğun sanırım; evet var öyle.. bana da denk gelmişti. Bitince üzerimden yük kalktı. Yarım yağlı sütle denedin mi?
Bittikten sonra başım ağrıyor resmen o kadar kötü , ilk zamanlar alışırım diyordum fakat çok kötü :( Hep yarım yağlı süt ile içiyorum içerken yağsız süt bulamadım bizim buralarda.

dostum benimde kakaolu ve tadı iğrenç ama sana önerebileceğim tek şey içerken dünyanın en güzel içiceğini içiyormuş gibi düşün ve suyla içerken suyun soğuk ( hatta gerçekten soğuk) olmasına özen göster böylece daha kolay içersin.. soğuk su tad almanı bi nebze engelliyor :)

Bittikten sonra başım ağrıyor resmen o kadar kötü , ilk zamanlar alışırım diyordum fakat çok kötü :( Hep yarım yağlı süt ile içiyorum içerken yağsız süt bulamadım bizim buralarda.
Sıcak olarak içince kakao kıvamı baskın çıkar, dolapta soğuttuğun az yağlı sütle denedin mi? Hatta ne ilginçtir, bir yazıda yoğurtla karıştırın demiş, tavsiye vermiş biri...

İkisine de denedim fakat yoğurt ile denemedim , anlatamam ya tadı çok kötü ve daha 1,5 kilodan fazla var sayılır :(
Sıcak olarak içince kakao kıvamı baskın çıkar, dolapta soğuttuğun az yağlı sütle denedin mi? Hatta ne ilginçtir, bir yazıda yoğurtla karıştırın demiş, tavsiye vermiş biri...

Nescafe+süt , süt , meyve suyu gördüğüm kadarıyla süt ile denedim , meyve suyu ile deneyeyim bir de antrenmandan sonra denemek istiyorum , ilgin için teşekkürler :)
Ne demek.. Az-çok aynı dertlerden muzdaribiz ne de olsa... Ama sende bir dahakine dikkatli ol, olur mu? Senin kullandığından daha da tadı kötü olan markalar var. Ben ismiyle nam yapmış bir gainer almıştım. Valla yazarken tadı damağıma geliyor, geçti değil mi. Evet geçti.. en sonunda..![DOUBLEPOST=1390682590][/DOUBLEPOST]“ Tadı En Güzel Protein Tozu..! ” İsimli bir başlık denk geldi; sayende bende incelemiş olacağım.

Tadı En Güzel Protein Tozu! | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Son düzenleme:
Düşününce bile midem bulanıyor cidden ya :( Meyve suyundan sonra yoğurt ile deneyeceğim

Üzüm suyu nasıl olur ? antrenmandan sonra ve antrenmandaki şeker ihtiyacı için ?

Kayısılı meyve suyu ile denedim sadece %20 kakao tadı aldım ama korkudan neredeyse 1 Litre ile karıştırdım :D

Back
Yukarı