benim slayt ım

dostum, süper geliştirmişsin.
az da bilgi verir misin?başlarken boy kilo neydi şimdi kilo nasıl?
67 yazmışsın, son kilo bumu?
ben de başlayalı 1 ay oluyor malum kilo almak için başladım bende.1.77, 60 kiloyum.dostum snn vücut gayet sağlam, o kadar yapsam bana yeter :)
başarılarının devamı gelsin..

edit (diez) : kişilere nickleri ile hitap edelim..forum kurallarını okuyalım..

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk harekette tüm trapez parçalarının gözüküyor olması hoşuma gitti..fakat üst kısım alt kadar belirgin değil..buraya ağırlık vermen gerekecek..
dikkatimi çeken hareketleri çok az tekrarla yaptın..video içinmiydi bu kadar tekrar..6 yaptıklarını rahat 10 yapardın..

son olarak tabiki profesyonel poz beklemiyorum ama most muscular pozuda kollar çok yukardaydı ve nerdeyse görünmesi gereken tüm kasları örttü ;)

genel olarak başarılı bir vücut..özellikle üst göğüsle ilgili problemin yok gibi..yağ oranın düşük olmasına rağmen karın kaslarını ne göremedim..biraz ağırlık vermen gerekecek..

kanatlar gayet başarılı..

emrah dostum güzel video şarkıda güzel engel uymuş:D
genel itivariyle vücut güzel sırtı güzel yapmışsın bicepsler gelişme döneminde tricepslerde biraz eksik gibi şekil verebilirsin belirginlik açısından
omuzlarda fena sayılmaz oturmuş genel itivariyle güzel bşarılarıınn devamını dilerim
he bide boyun kısmını yaparsan daha iyi olabilir
şu an bende gelişme aşamasındayım senin gibi:badgrin:

Bence gayet iyi ama yağ oranı fazla gibi sanırım bulktasın..Yağlardan kurtulduğnda karın kasların da iyice gözükecektir.Özellikle sırtı çok iyi yapmışsın.Ölçülerini merak ettim yazman mümkün mü?

emrah boyun kactı senin

benim son durum:

19 kasım 2007 ölçümü

1.66 boy
75.8 kilo
yag oranı %10.5

videoda sanki biraz ince cıkmıssın

Tebrikler Emrah sabırla geçmiş 2.5 sene, gelişiminde cok güzel işallah body buildingde istediğin her hedefe ulaşırsın...

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

ilk harekette tüm trapez parçalarının gözüküyor olması hoşuma gitti..fakat üst kısım alt kadar belirgin değil..buraya ağırlık vermen gerekecek..
dikkatimi çeken hareketleri çok az tekrarla yaptın..video içinmiydi bu kadar tekrar..6 yaptıklarını rahat 10 yapardın..

son olarak tabiki profesyonel poz beklemiyorum ama most muscular pozuda kollar çok yukardaydı ve nerdeyse görünmesi gereken tüm kasları örttü ;)

genel olarak başarılı bir vücut..özellikle üst göğüsle ilgili problemin yok gibi..yağ oranın düşük olmasına rağmen karın kaslarını ne göremedim..biraz ağırlık vermen gerekecek..

kanatlar gayet başarılı..
yorumlarınız ıcın tesekkur ederım dıez anlamadım hangı poz o dedıgın bır resımle anlatırmısın :D tekrarlara gelınce onlar son setımdı genelde cektıgım ondan az mıdeye gelınce ramazanda 63 kıloya dustum ondan sonra bu kıloyu gerı almak ıcın mıdeyı atladım suan 73e kadar cıktım mıdeye yavas yavas agırlık verıyorum ama mıde buyudu baya bır cunkı 5 ogun beslenme maf edıyo :D antrreman programımı kendım yazıyorum hocama kaldıysa hergun hafta degıstır dıyo ben aydan aya degısıyıyorum yenıden herkeze tesekkur ederım yorumları ıcın askerden sonra buyuk seyler dusnuyorum ama ınsallah ıstedıklerım olur bu arada boyum 165 :D yasda 19

most muscular pozu
edit : resimde bi sorun oldu sanırım yenisini ekledim..

m31.jpg

Tom_Venuto_Most_Muscular_crab.jpg

Son düzenleme:
emrah boyun kactı senin

benim son durum:

19 kasım 2007 ölçümü

1.66 boy
75.8 kilo
yag oranı %10.5

videoda sanki biraz ince cıkmıssın

Bende fark ettim, eski haline göre biraz gerilemiş gibi geldi, gerçi bu videoda sırtı göstermişsin ağırlıklı olarak, belki o bölgede gelişme vardır, ama eskiden daha kalın duruyordun.
Ancak potansiyel ortada, 75 kiloda bile çok dikkat çekici bir vücut olacağına eminim.

Kardeş, üçgen vücut süper duruyor, bence şu halinle süpersin, en son işte hayalim dediğin gibi olmamanı tavsiye ederim. Bu halin bence en iyisi.

Bende body ile ugrasiyorum bodyye baslamam tesadüf oldu 2004de ozamanlar 15 yasindaydim bel fitigi oldugumu söyledi doktorlar, yaklasik 2 sene body yaptim ve 6ay ara verdim ve subatda yine baslamayi düsünüyorum ama kötü olan tüm hareketleri yapamiyorum mesella barbell curl filan yapinca bel cok pis agriyor,sen bu menuskusu nasil iyilestirdin bodyile mi yoksa amelliyat mi oldun ?

Back
Yukarı