Benim isteğim farklı

Gookhan34

Yeni Üye
İyi akşamlar bodye başladım ilk gün sır göğüs kol falan çalıştım güzel ama ben body sporunda önceliği kas yerine kilo vermeye çevirmiş duurumdayım tamam kasımda olsun istiyorum ama kilomun gitmesini istiyorum kilo 87 ama hala bana kardio yaptırmamakta inatlaşıyolar gibi bilmiyorum sanırım makineler eskimesin diye kullandırtıyolar ama ben sert çıkıp kesin olarak hocaya kardio yapmak istiyorum diycek eğer koşarsam kaç dakika koşmam gerekir bu yaptıklarımla birlikte ? şimdiden teşekkür edeirm...

Haftada 3 gün bütün vücud , 3 gün cardio ilk aylar alışma programı istediğini söyle hem kas gelişimi , hem spora alışım hemde onların yanı sıra kilo verimi için cardio yapmış olursun ama beslenme programında olsun herşeyi yersen cardio uzar gider...

kardeşim 16 yaş için 87 kilo fazla gibi geldi bana. kardiyo yapmalısın bencede en azından 75-80 arası olunmalı.

Asıl amacın kilo vermek ise başta beslenmene dikkat etmen gerek beslenmeni düzene sok. Cardioyu aksatma hocana ayrıntılı bir şekilde anlat amacını... Bunlarla beraber kas çalışmayıda ihmal etme başarılar :)....

Back
Yukarı