Arkadaşlar ben tam 3 seneden beri bu sporla ilgileniyorum.Yaşım 17..Erken ergenlik geçirdim.Boyum 1.78...Boyum uzamaz diye çok birşey yapmadım şimdiye kadar...iki sene önce bi trafik kazası geçirdim ve bacağım kırıldı..Solum ve sağım dengesiz.bu çok acaip birşey..ergenlik döneminde olduğum için sakalım bi tarafta sanki daha fazla çıkıyor bi tarafta daha az.yani sanki tamamen solum ve sağım farklı insanlar gibi..
Bir yıl kadar bir süre önce diet yapıp tam 62 kiloya indim..ama şuan 82 yim ve yağ deposuyum.
Omuzlarım geniş..ve bana gittiğim her doktor,her insan.. boks ,güreş türü sporlara yatkın olduğumu söyledi..
Bana öneriniz nedir?
evde dambll çalışma hareketlerini yapıyorum ama ilerleme kaydemedim.
Artık tüm riskleri alacağım.Çünkü bu sporu hayatım boyunca yapmak istiyorum.Bu spor için yaşamak istiyorum..
Bir yıl kadar bir süre önce diet yapıp tam 62 kiloya indim..ama şuan 82 yim ve yağ deposuyum.
Omuzlarım geniş..ve bana gittiğim her doktor,her insan.. boks ,güreş türü sporlara yatkın olduğumu söyledi..
Bana öneriniz nedir?
evde dambll çalışma hareketlerini yapıyorum ama ilerleme kaydemedim.
Artık tüm riskleri alacağım.Çünkü bu sporu hayatım boyunca yapmak istiyorum.Bu spor için yaşamak istiyorum..